Visoko

Amra Tahmaz ponovno izabrana za predsjednicu Upravnog odbora Organizacije porodica šehida i poginulih boraca “Visoko 92”

Održana Izvještajno-izborna skupština Organizacije porodica šehida i poginulih boraca “Visoko ’92”

Na redovnoj Izvještajno izbornoj-skupštini Organizacije porodica šehida i poginulih boraca “Visoko 92”, usvojeni su izvještaji o radu Upravnog i Nadzornog odbora, finansijski izvještaj i izabrana radna tijela Skupštine.

“Ove godine punih je 30 godina postojanja i rada Organizacije, nismo pravili nikakve svečanosti tim povodom, ali je današnja Skupština prilika da spomenemo urađeno do sad. Zadovoljstvo nam je da imamo podršku sa svih nivoa vlasti. Posebna zahvalnost pripada našoj Gradskoj upravi koja nam pomaže da se realizuju svi zadani projekti. U narednoj godini cilj nam uraditi sanaciju Centralnog spomen obilježja i nišana na šehidskim mezarjima. Koliko god nam mogućnosti budu dozvoljavale, uključivat ćemo najmlađe u sve aktivnosti, jedan je to od načina da se ne zaboravi agresija i sve iz skorije historije BiH.”, rekla je Amra Tahmaz koja je ponovno izabrana za predsjednicu Upravnog odbora Organizacije porodica šehida i poginulih boraca “Visoko 92”.

Mirha Ganić

visoko-rtv.ba

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close