A-SDA Visoko napustili vijećnici, Jasmin Dlakić i Admin Mostić

Ovim putem želimo da obavjestimo javnost da smo mi dolje potpisani napustili članstvo u Stranci demokratske aktivnosti A-SDA Visoko i ne želimo da učestvujemo u daljnjem radu ove Stranke. Razlozi našeg izlaska su u detaljnom izvještaju prezentirani na sjednici IO A-SDA Visoko koja je održana 15.11.2012. godine, a odnose se na unutarstranačke probleme nezakonitog i nestatutarnog rada ove Stranke te opstrukcije i rušenje ugleda kako Stranke tako i nas kao članova i izabranih vijećnika.
S toga pozivamo sve ostale poštene i moralne članove da postupe identično ovom našem potezu. Želimo da obavijestimo visočku javnost da ćemo formirati Nezavisni klub vijećnika u Općinskom vijeću Visoko i djelovati u interesu svih građana naše općine, a da će naši predstavnici za međustranačke dogovora oko konstituiranja Općinskog vijeća biti gosp. Jasmin Dlakić i gosp. Admin Mostić.
Svim onima koji ostaju želimo puno sreće i uspjeha u daljnjem političkom radu u ovoj Stranci.

Visoko, 16.11. 2012. godine

Jasmin Dlakić
Admin Mostić
Nermin Sudžuka
Aida Zerdo
Elvir Špiodić
Minela Ahmić

Ovakvom raspletu situacije prethodila je jučerašnja sjednica IO A-SDA Visoko na kojoj je prisutnima podjeljen dopis Jasmina Dlakića.

www.magazinplus.eu

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close