BiHPrivreda

Swity d.o.o. lider u kategoriji prehrambene industrije

Saopćenje za javnost

Swity d.o.o. lider ukategoriji prehrambene industrije

Kompanija Swity d.o.o. Gradačac, na manifestaciji„IzborLidera biznisa TK“,izabrana je kao Lider biznisa 2018. godine u kategorijiprehrambene industrije. Ovim kompanija Swity d.o.o. zaokružuje uspješnuposlovnu godinu, koju je obilježila transformacija tradicionalnih brendovaSwity, Vegy i Fruby u inovativne, moderne i potrošaču bliske brendove, ali sazadržanim i unaprijeđenim kvalitetom proizvoda.

Plaketu Lidera biznisa primio je direktor kompanije MiralemGasal koji je iskazao zahvalnost domaćinu manifestacije, te ovu plaketu preuzeokao veliku čast ali i obavezu da kompanija Swity odbrani titulu Lidera biznisai u narednoj godini.

  “2018. godinućemo pamtiti kao godinu u kojoj su pokrenuti brojni procesi unutar kompanije,sa stanovišta unaprijeđenja samog vizuelnog identiteta naših proizvoda, ali ivraćanja i unaprijeđenja prepoznatljivog Vegafruit kvaliteta. Radili smo naredizajnu ambalaže naših džemova u kantici, Swity sokovi u boci od 200ml setrenutno lansiraju na tržište u potpuno novom ruhu i možemo reći da su našipotrošači oduševljeni novim izgledom boce i etikete, koja simbolizira ono štosu vrijednosti naše kompanije. U narednom periodu potrošači mogu očekivati jošmnogo novih projekata na kojima razvojni tim naše kompanije vrijedno radi, asamo neki od njih su: redizajn boce Vegy kečapa, nove etikete naših džemova iprerađevina od povrća u staklenim teglama, nove robne grupe u kategorijisokova. Sa aspekta kontrole procesa u našoj kompaniji možemo reći da smonapravili veliki iskorak i da smo ponosni na učinjeno u ovoj godini. Naime, uposljednjem kvartalu ove godine smo uspješno implementirali najnovije ISO,HACCP i HALAL standarde kvaliteta, što našim proizvodima daje dodatnuvrijednost, koju ce potrošači znati prepoznati” – istakao je direktorkompanije Miralem Gasal.

Izbor „Lider biznisa TK 2018.“organizira se po četvrti put.Stručnižiri je u konkurenciji od oko 50 kompanija, odabrao lidere – one koji su svojimradom i asortimanom proizvoda zaplijenili pažnju tržišta i dali posebandoprinos privrednom razvoju Kantona. 

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close