Kolumne

Bilderberg grupa je stvorila terorizam da bi građani željeli veći stupanj nadzora

Talijanski vrhovni sudac: Bilderberg grupa je stvorila terorizam da bi građani željeli veći stupanj nadzora

“Imamo napade na civile, ljude, žene, djecu, nevine i nepoznate osobe, daleko od pravih političkih igrica. Razlog svega je prilično jednostavan – trebali su prisiliti talijansku javnost da se obrati državi poradi veće sigurnosti. Ovakva politička logika stoji iza svih masakriranja i bombaških napada koji ostaju nekažnjenima, jer se država ne može sama osuditi niti proglasiti odgovornom”
Počasni predsjednik Vrhovnog suda Italije i bivši viši istražnisudac Ferdinando Imposimato, najpoznatiji po slučajevima vezanim uz pokušaj atentata na Ivana Pavla II. i otmicu Alda Mora, iznenadio je javnost i optužio Bilderberg grupu za ‘terorističke napade u Europi’, prenosi InfoWars.

‘Bilderberzi stoje iza pokolja’

U intervjuu za web portal ArticoloTre Imposimato je izjavio kako je ‘otkrio dokument koji ga je naveo da iza desničarske terorističke skupine Ordine Nuovo stoji Bilderberg grupa’. ‘Kada dođemo do
pokolja, priča se o Bilderberzima. Vjerujem u ovaj dokument, napravio sam neka testiranja i mogu reći da iza tenzija i pokolja uvijek bude Bilderberg grupa. Slični su ‘Velikom Bratu’, manevriraju i vladaju upotrebljavajući teroriste i masone’, smatra Imposimato.
‘Tenzije’ je povezao s Operacijom Gladio, NATO-ovim projektom zadrške vezanim uz hladni rat i stvaranjem političke klime u kojoj su ‘agenti izvršavali terorističke napade da bi potom okrivili desničare
i ljevičare’. Gladio je tako ‘demonizirao’ oporbu i privolio javnost da bi sami pitali za ‘višu državnu sigurnost’, sudeći po svjedočenju njihovog agenta Vincenza Vinciguerre.

Prisiljavanje javnosti na veću zaštitu države

Taj način je očigledno iznimno sličan Ickeovoj teoriji o “problem-reakciji-rješenje” sustavu gdje se prvo razmišlja o onome što se želi implementirati, zatim se kreira problem ili događaj s reakcijom, a konačno rješenje postaje unaprijed smišljena ideja s početka priče. Tako je naveo i slučaj bolonjske željeznice gdje je 1980. u eksploziji bombe poginulo osamdeset i pet osoba, a izvela ga je ‘osoba unutar Vladinih institucija s vezama s američkom obavještajnom zajednicom’, sudeći po rezultatima istrage u Talijanskom parlamentu.
‘Imamo napade na civile, ljude, žene, djecu, nevine i nepoznate osobe, daleko od pravih političkih igrica. Razlog svega je prilično jednostavan – trebali su prisiliti talijansku javnost da se obrati državi poradi veće sigurnosti. Ovakva politička logika stoji iza svih masakriranja i bombaških napada koji ostaju nekažnjenima, jer se država ne može sama osuditi niti proglasiti odgovornom’, zaključuje agent Vinciguerra.

‘Bilderberzi proizvode ratove’

Imposimato, pozivajući se i na Vinciguerru, javnosti sprema dokument Ordine Nuovo (‘novi poredak’, koji je zaprimio od bivšeg člana i terorista. Ova teroristička grupacija poznata je po napadima na Piazza Fontanu 1969., napad na rimski vlak 1970., napad u Bresciji 1974. i bombaški napad na Italicus Express 1974. Ovo je samo dobar dodatak na ono što je ranije pokrenuo odvjetnik Alfonso Luigi Marra koji je javno Bilderberge optužio za ‘proizvodnju ratova, ekonomski kolaps i naoružavanje diktatora’.
On je upozorio i na podatak da je Mario Monti, bivši premijer Italije, član te grupe koju je prozvao ‘elitističkom, ilegalnom i iznad zakona’. Imposimato će tako, nakon što objelodani dokument, pokušati pokrenuti širu javnu raspravu, što bi s obzirom na povlaštenu funkciju mogao i ostvariti. Kakve su mu namjere i hoće li grupacija reagirati na sve, vrijeme će pokazati.

Dnevno.hr

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close