LifestyleZdravlje

U našim crevima ima čak 15 kilograma štetnih materija?!

U CREVIMA IMAMO 15 KG OTROVA, ONI UZROKUJU NAJTEŽE BOLESTI: IZBACITE IH IZ TELA ODMAH! (RECEPT)

Za lečenje mnogih bolesti dovoljno je očistiti creva od sluzi, fekalnih naslaga i drugih parazita

 

Da li možete da verujete da u našim crevima ima čak 15 kilograma štetnih materija?!

Zvuči neverovatno, ali je potpuno istinito!

Ali, nemojte da paničite – postoji način da sve te otrove izbacite iz organizma, i topotpuno prirodno.

Za lečenje mnogih bolesti dovoljno je očistiti creva od sluzi, fekalnih naslaga i drugih parazita. Za 70 godina života kroz naša creva prođe oko 100 tona hrane i 40 hiljada litara tečnosti, što dovodi do zaključka da se u stomaku nataloži oko 15 kilograma toksičnog otpada. Oni truju našu krv i nanose našem organizmu nepopravljivu štetu.

Činjenica je da su naša creva zaprljana, a to pokazuju česti zatvori (opstipacija),poremećenmetabolizam, dijabetes, prekomerna ili nedovoljna težina, bolesti bubrega i jetre, bolesti sluha i vida, loše stanje kože, kose i noktiju, kao i druge bolesti, počev od artritisa do raka.

Uz pomoć klistira može se očistiti samo manji deo debelog creva – od 40 do 50 centimetera, a tretman ispiranja creva uz pomoć specijalne aparature je skup, dugotrajan i nije bezazlen za crevnu mikrofloru.

Međutim, konzumiranje 1-3 kašike mlevenih semenki lana dnevno u stanju je da u roku od tri nedeljepotpuno očistiti debelo i tanko crevo od nataložene sluzi, fekalnih naslaga i parazita, uz potpuno očuvanje crevne mikroflore.

Ova metoda omogućava brzu normalizaciju telesne težine i sagorevanje masnih naslaga, a ima i pozitivan uticaj na regulaciju lipidnog metabolizma. Mleveni lan u stanju je da apsorbuje i eliminiše toksine iz organizma i smanjuje nivo holesterola u krvi.

Za šta je sve dobar mleveni lan

Konzumiranje mlevenog lana pomaže kod zapaljenskih procesa sluzokože gornjeg respiratornog trakta i gastrointestinalnog trakta, zatim kod gastritisa, kolitisa, čira na želucu i dvanaestopalačnom crevu, bolesti urinarnog trakta, cistitisa, pijelonefritisa, gojznosti i reguliše lipidni metabolizam.

Recept za čišćenje creva pomoću mlevenog lana

Tri nedelje umesto doručka konzumirajte ovu smesu:

1 nedelja: 1 kašika mlevenog lana pomešanog sa 100 ml kefira
2 nedelja: 2 kašike mlevenog lana pomešanog sa 100 ml kefira
3 nedelja: 3 kašike mlevenog lana pomešanog sa 150 ml kefira

Ako ne možete da nabavite mleveni lan, kupite laneno seme i sitno ga sameljite.Nemojte da pravite zalihe za više dana, jer može da užegne. Najbolje je svako jutro nova porcija.

Ovu smesu konzumirajte umesto doručka. Obavezno pijte vodu, najmanje 2 litra dnevno. Odlični rezultati postižu se uz konzumiranje vode sa medom.

Čišćenje creva na ovaj način ne treba praktikovati više od jednom godišnje.

zenskica.com

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close