1.900 ulaznica po 22 eura za utakmicu Latvija – BiH

Nogometni/Fudbalski savez BiH blagovremeno je preduzeo odgovarajuće aktivnosti koje se odnose na putovanje „A“ reprezentacije BiH na kvalifikacionu utakmicu protiv Latvije, koja će biti odigrana 07. 06. 2013. godine, sa početkom u 19:30 sati po lokalnom vremenu (18:30).

Stadion „Skonto“ u glavnom gradu Latvije Rigi, na kojem će biti odigrana ova utakmica, ima kapacitet od oko 8.000 mjesta.

Nakon intenzivnih kontakata sa Fudbalskom asocijacijom Latvije, a imajući u vidu  veliki interes i za ovu utakmicu,   Savez je uspio osigurati znatno više ulaznica za naše navijače u odnosu na uobičajene standarde.

Tako će Fudbalska asocijacija Latvije neposredno – on line – za naše navijače iz inostranstva,   pustiti u prodaju 1.000 ulaznica, dok će ostatak od oko 900 ulaznica biti ustupljen na raspolaganje NS/FS BiH za potrebe igrača, stručnog štaba, rukovodstva, sponzora i partnera, te registrovanih i organizovanih navijačkih grupa.

Cijena jedne ulaznice iznosi  22 eura.

Ostale informacije  koje se odnose na prodaju ulaznica će biti objavljene naknadno. Za  on line prodaju putem interneta navijači treba da se obrate Fudbalskoj asocijaciji Latvije.

www.magazinplus.eu – NS BiH

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close