Zvijezda je rođena – Novi singl Davida Temelkova

Zvijezda je rođena, ne propustite poslušati novi singl Davida Temelkova ‘Bila je bolja’ – ‘Beše se’!

Svojim glasom jednostavno je ‘zaveo’ regionalnu glazbenu scenu. Obožavatelji su jedna dočekali novu pjesmu finalista showa ‘X Factor Adria’, makedonskog genijalca Davida Temelkova.

U izdanju Hit Recordsa, David predstavlja novi singl ‘Bila je bolja’, snimljen i na makedonskom jeziku ‘Beše se’. Za tekst novog hita Davida Temelkova zaslužna je Sonja Buljan, glazbu i aranžman potpisuje provjereni hit mejker Miro Buljan, dok mu se u producentskom poslu pridružio još jedan velikan glazbene scene Tony Cetinski. U makedonskoj verziji pjesme ‘Beše se’, za tekst je zaslužan Ognen Nedelkovski.

Dvadesetdvogodišnji David Temelkov iz Skopja, u glazbenim je vodoma od svoje dvanaeste godine kada je nastupio na prvom natjecanju, a već je osjetio svjetla najvećih glazbenih pozornica. Kao gost nastupio je na koncertima Tonyja Cetinskog u Hrvatskoj i Sloveniji, dok je na ovogodišnjem Ohridskom festivalu osvojio treće mjesto.

Sam David u izjavi nije krio zadovoljstvo – ‘Smatram da autorski tim govori sve o pjesmi, a ja sam veoma zadovoljan finalnim proizvodom. Nadam se kako će se pjesma svidjeti publici  te da će  osjetiti  svu emociju koju sam  ja osjećao dok sam je snimao.’

Oduševljenje Davidom, legendarni Tony Cetinski ne krije – ‘Nakon Jure Brkljača evo još jednog mog novog i mladog pjevačkog genijalca imena David Temelkov. Autori i producenti Miro Buljan i moja malenkost a svi zajedno pod okriljem naše matične diskografske kuće Hit Records sa ponosom vam predstavljamo skladbu ‘Bila je bolja’.

Ista je pjesma snimljena i na makedonskom jeziku imena ‘Beše se’ kao i pripadajući video spotovi na oba jezika čija se premijera isčekuje uskoro. Uživajte i otkrite nam koja vam je verzija draža.’ , zaključio je Tony.

Baš kao što kaže Tony, na službenom youtube kanalu Hit Recordsa, poslušajte dvije verzije pjesme Davida Temelkova, te sami odlučite koja vam je draža, ‘Bila je bolja’ https://youtu.be/KpHjkwxDPNU, ili ‘Beše se’ https://youtu.be/nQELvvPaKh4.

Autor glazbe: Miro Buljan
Autor teksta: Sonja Buljan
Autor aranžmana: Miro Buljan
Glazbeni producent: Miro Buljan/Tony Cetinski
Tonski snimatelj: Miro Buljan

Foto: Branko Juričić

 

 

Aleksandra Nasković
Voditeljica odjela promocije i odnosa s javnošću

Hit Records d.o.o.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close