-TopSLIDEKultura življenjaLifestyleVisoko

Željko Samardžić obišao tunele Ravne

Nakon sportista koji su u posljednje vrijeme “okupirali” Bosansku dolinu piramida i popularni muzičari u Visoko dolaze da napune baterije pred svoje ljetne nastupe. Prije desetak dana tunele je posjetio Edo Maajka, a danas je u Visokom boravio i Željko Samaradžić.

Mostarac sa adresom stanovanja u Beogradu posjetio je tunele Ravne. Kako nam je kazao nakon izlaska iz tunela, želja mu je bila upoznati i pozdraviti dr. Semira Osmanagića, međutim to ovoga puta nije uspio, ali je imao izvanrednu turu sa Evelinom, te uspio da obiđe Prahistorijski podzemni kompleks tunela Ravne, kao i da svrati do parka „Ravne 2“.

– Ovo mi je prvi dolazak, ustvari ni ovo nije bilo nešto zvanično, jer sam sinoć imao koncert u Zvorniku, a večeras sam u Biogradu na moru, pa sam odlučio da svratim. Ovo je nešto što bi svako pametan trebao da obiđe, a ja ću se potruditi da koliko god je to u mojoj moći, na svaki mogući način pričam o ovome divnom mjestu i da ga na neki način reklamiram. – poručio je popularni Željko Samardžić.

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close