Završena prva faza na izgradnji Vakufsko-administrativnog centra MIZ Kiseljak

U subotu, 09. novembra 2013. godine, u prostorijama MIZ Kiseljak održana je sjednica Građevinskog odbora za izgradnju Vakufsko administrativnog centra, kojom je predsjedavao g-din Šukrija Melezović. Građevinski odbor analizirao je dosadašnje uspješno obavljene radove tj. završetak prve faze za rekordnih pet dana, a koja je u potpunosti samostalno realizirana od strane firme „ORMAN“ d.o.o Kiseljak.

Također, na sjednici je napravljen zahtjevan i ambiciozan plan budućih aktivnosti, s ciljem završetka radova na objektu, i to ukoliko vremenski uslovi budu dozvoljavali u narednih ako Bog da 30-tak dana. Sa zadovoljstvom vam predstavljamo i prve vakife na izgradnji našeg Centra: g-din Senad Orman, g-din Šukrija Melezović, g-din Osman Jahić, g-din Samir Smajić, g-din Edo Haseđić – IGM Visoko.

Medžlis Islamske zajednice Kiseljak, zahvaljuje se svojim prvim vakifima, koji su podržali ovaj projekat i prepoznali njegovu važnost i vrijednost, te poziva i ostale vakife koji su u mogućnosti da se uključe u realizaciju ovog važnog projekta za Bošnjake s područja MIZ Kiseljak. Sve dodatne informacije o ovom projektu mogu se naći na web portalu www.medzliskiseljak.ba

Mirza Bilić

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close