LifestyleLjubav i sex

Zašto su žene slabe na mlađe muškarce

Vremena se mijenjaju, pa tako u 2016. istraživanja pokazuju kako današnje žene, baš kao prije 50 godina muškarci, preferiraju mlađe muškarce. Uz njih se osjećaju ljepše, pametnije i poželjnije, no to nisu svi razlozi zašto današnje žene preferiraju mlađe muškarce.

Čak dvije hiljade Britanki, u dobi između 20 i 40 godina, sudjelovalo je u istraživanju kojemu je cilj bio utvrditi zašto žene, danas, više vole mlađe muškarce.

Njih dvije hiljade rekle su kako preferiraju mlađe muškarce, a 70 posto od tog broja navelo je kako više vole mlađe jer im je dosta njihovih vršnjaka koji samo kukaju i pesimistični su.

Naučnici, koji se bave područjem psihologije, utvrdili su kako se ti rezultati baziraju na čistoj logici, jer mladost podrazumijeva energiju, optimizam i snagu, sve tri karakteristike koje su poželjne kod muškaraca i gode ženama.

Više od pola ovih žena reklo je kako im je pri odabiru mlađeg muškarca presudna njihova seksualna energija, kao i činjenica da ih gledaju s divljenjem. Uz mlađeg se muškarca, jednostavno, osjećaju ljepšima, rekle su.

Njih 30 posto reklo je kako se uz mlađeg osjećaju opuštenije jer su ti dečki, uglavnom desetljeće mlađi od žena, zabavniji.

Bilo je onih koje su istaknule kako se uz mlađe muškarce osjećaju pametnije, jer imaju više životnog i profesionalnog iskustva.

Bez obzira na razlog, generalni je zaključak kako se žene, uz mlađe muškarce, osjećaju, jednostavno, bolje.

Istina je, stoga, da je mlađe i slađe?

Autor: (Am. K.) – avaz.ba

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close