Zašto se djevojke lože na loše momke!?

Da li ste se ikada zapitali zašto baš taj sumnjivi frajer uvijek pored sebe ima fine djevojke? On je drzak, egoista, svaki čas pravi neke probleme, uvijek je na ivici i djeluje kao da ga baš briga za sve osim za sebe samog. Zašto fine djevojke završavaju s barabama? Psiholozi znaju odgovor na to pitanje.

Izazov i misterija

Žene ne vole muškrace koji se lako osvajaju, a ni one koje vide da im prilaze na kilometar. Zabluda je da djevojke vole kada potencijalne partnere mogu lako da pročitaju. One zapravo obožavaju da nagađaju. To je izazov, a ujedno i osobina loših momaka koja ih navodi da se vrate po još.

Daju ženama osjećaj moći

Lažni osjećaj kontrole je često moćniji od same kontrole. Moć u vezi, moć van veze, nije važno. Kada ste s lošim momkom, to što se nosite sa svim gorenavedenim osobinama daje vam osjećaj moći.

Znaju kako da pričaju

Buntovnici znaju kako da pričaju sa ženom zbog svega što smo naveli. Povjerenje u kombinaciji sa indiferentnošću, i sve to začinjeno s malo misterije, intrige i uzbuđenja. Zbog svega toga djevojke žele da pričaju s lošim frajerima, a kada im se ukaže prilika, hoće da pokažu šta one mogu. Naravno, ovo je odličan muški trik. Svoje vještine konverzacije oni koriste da zadrže interesovanje žene. Kada priča počne, muškarci znaju da će one željeti još.

Pomjeranje granica

Zapitajte se kada ste posljednji put uradili nešto divlje? Ako postavite sebi to pitanje, onda niste buntovnica. Loši momci uvijek testiraju i pomjeraju granice u svom životu, a žene toga ne mogu da se zasite. Njima je to intrigantno.

Muževnost je seksi

Problematični momci su često kraljevi samokontrole. Oni znaju kako da dobiju ono šta hoće. Pričaju otvoreno, gledaju vas u oči, strastveni su kada su u pitanju njihova ubjeđenja i uvijek znaju kako da se ophode prema dami.

Baš ih briga za sve

Loše momke jednostavno ništa ne dotiče. Uzeće nešto ili će odustati. Ako žena kaže „ne“, neće se pretjerano uzbuditi. Preći će na sljedeću žrtvu i uradiće to sa istim žarom kao prije pet minuta.

Buntovnici su povjerljivi

Loši momci ne bi bili ni upola tako privlačni da nisu osobe od povjerenja. To se ne odnosi samo na njihove prijatelje. Takvi su ujutru dok s vama jedu svoje pahuljice, ali i dok ćaskate na žurki. Bez obzira na sve, žene se veoma lože na ideju da u nekoga imaju povjerenje.

(Vijesti.ba)

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close