Zašto SAD, Velika Britanija, Evropska unija i Izrael mrze Siriju

Mlada, nježna djevojka koja proživljava tragediju u Siriji objasnila je to sa mnogo više smisla, istine i iskrenosti nego moćne zapadnjačke vlasti i njihove kontrolisane medijske marionete.

Identifikujući se samo kao „Sirijka, patriota, antineokonzervativka, anti-NWO (New World Order – Novi svjetski poredak), anticionista“, prošle godine je napravila svoj YouTube kanal (SyrianGirlpartisan).

U kratkom snimku ona je dala „8 razloga zašto NWO mrzi Siriju“.

Njena priča je odlično uklopljena i široko primjenjiva: na Rotšildovoj Centralnoj banci,  MMF dugu,  genetski modifikovanoj hrani, nafti i cjevovodima, tajnim društvima, anticionizmu, sekularizmu i nacionalizmu.

Njena priča ukratko otkriva razumne razloge zašto SAD, Velika Britanija, Evropska unija (naročito Francuska) i Izrael žele da unište Siriju, državu čije vodstvo jednostavno neće da se pokori eliti Novog svjetskog poretka koja se krije u javnim i privatnim strukturama moći Zapada.

Ona iznosi jasne i ubjedljive razloge, ostavljajući dosta mjesta za razmišljanje.

8 razloga zašto Novi svjetski poredak mrzi Siriju

1) Sirijska centralna banka je u vlasništvu države – drugim rječima, ona upravlja nacionalnom valutom tako da ona služi sirijskom narodu a ne globalnim bankarima koje kontroliše Rotšild iz zemalja Novog svjetskog poretka.

To znači da je količina valute koja se izdaje sinhronizovana sa pravim potrebama ekonomije rada i proizvodnje i svega što je korisno za narod Sirije, umjesto da bude sinhronizovana sa parazitskim, spekulativnim stranim finansijerima, koji žele da kontrolišu centralne banke kako bi vještački ograničili količinu valute dostupnu za osnovne ekonomske potrebe, pogotovo beskamatne kredite za finansiranje elektrana, puteva, gasovoda, kuća i privatnih preduzeća. Oni zatim uvode ogromne kamate koje se pretvaraju u vječni dug formirajući na kraju takozvanu „suverenu dužničku krizu“ koja je pogađala razne države prethodnih decenija.

Države su tako primorane na visokokamatnu „privatnu valutu“ (kredite) kojima upravljaju monopolistički privatni banksteri pod rukovodstvom Rotšilda, Rokfelera, Varburga, Goldmana, Saksa itd.

To je očigledno veoma dobar razlog zašto ovi parazitski bankari žele da se domognu Sirije.

2) Sirija nema duga kod MMF-a.

To znači da je vodstvo Sirije svjesno da je MMF multilateralna agencija kojom upravljaju globalni megabankari i koji utjeruju dugove čim neka slabija država zapadne u suverenu krizu.

Na neki način, pravi posao MMF-a je da se ponaša kao poreska kancelarija globalne elite, tako što skuplja porez indirektno preko zastupničke vlasti. Da li su vam sada jasniji korjeni „dužničkih kriza“ koje pogađaju Grčku, Kipar, Irsku, Argentinu, Španiju, Italiju, Veliku Britaniju, SAD, Portugal, Francusku?

Globalno ropstvo nije moglo biti bolje isplanirano!

Zapravo, prave islamske nacije oštro odbijaju pozajmljivanje od banki i praktikovanje kamate kao nemoralno. Tako je mislio libijski predsjednik Gadafi i tako misle Sirija i Iran i danas.

Očigledno je da su se parazitski banksteri usmjerili na Siriju i Iran pošto su Libiju već dokrajčili.

3) Sirija je zabranila genetski modifikovano sjeme

Bašar el Asad je zabranio GMO u cilju „očuvanja zdravlja ljudi“.

Zato su nakon invazije Iraka SAD naredile da se tamo sadi samo Monsanto-ovo sjeme. Zato pokorne klijentske države poput Argentine truju svoje zemljište i ljude tako što su se povinovale zahtjevimaMonsanto-a.

Dakle, postoji dobar razlog da Monsanto zbriše Siriju.

4) Sirijsko stanovništvo je veoma dobro obavješteno o Novom svjetskom poretku – njihovi mediji i univerziteti otvoreno raspravljaju o uticaju globalne elite.

To znači da su oni svjesni činjenice da se prava moć Zapada ne nalazi u Bjeloj kući, Kongresu ili parlamentu, već u složenoj i moćnoj mreži elitnih mozgova koje predvode Njujorški savjet za inostrane odnose, Bilderberg konferencija, Trilateralna komisija, Američko društvo, Svjetski ekonomski forum i Londonski kraljevski institut međunarodnih poslova. Oni utiču na mega-bankare, medije, univerzitete, vojsku i multinacionalne korporacije.

Kako mlada devojka objašnjava, Sirijci se usuđuju da raspravljaju o tajnim društvima poput Slobodnih masona ili lože Lobanja i kosti Jejl univerziteta čiji su članovi bivši predsjednik SAD Džordž V. Buš i trenutni sekretar države Džon Keri.

To je naravno dovoljno dobar razlog za njih da narede Obami da uništi Siriju.

5) Sirija posjeduje masovne naftne i gasne rezerve.

Svaki put kada Zapad ide u rat kako bi zaštitio „slobodu, ljudska prava i demokratiju“, uvjek se osjeti taj zadah nafte koji navodi na mučninu, bilo da je u pitanju Irak, Libija, Kuvajt, Folklendska ostrva, Avganistan…

Sirija posjeduje naftne i gasne rezerve i na kopnu i u vodi i pomaže da se izgradi ogromni cjevovod sa Iranom, ali van kontrole zapadnih naftnih giganata.

Jasno je da je puna militarizacija cjelokupne proizvodnje nafte i rezervnih zona i militarizacija transportnih puteva glavna zajednička strategija SAD i Velike Britanije.

To je takođe dobar razlog zašto BP, Exxon, Royal Dutch Shell, Texaco, Total, Repsol i Chevron žele da unište Siriju.

6) Sirija se jasno i nedvosmisleno protivi  Izraelu

Izrael praktikuje  aparthajd protiv okupiranih Palestinaca. Vodstvo Sirije bez razmišljanja naziva Izrael onim što jeste:  imperijalističkim entitetom.

Takvo geopolitičko mišljenje djelio je libijski predsjednik Gadafi i irački predsjednik Sadam, a danas tako smatraju i Iran, Kina, Rusija i Indija.

Iz tih razloga nije iznenađenje da izraelski političari žele da unište Siriju.

7) Sirija je jedna od posljednjih sekularnih muslimanskih država na Bliskom istoku.

Mlada sirijka dodaje da u Siriji „nije pristojno pitati o religiji“, zato što je Sirija poprište mnogih religija već hiljadama godina i za taj milenijum, Sirijci su postali osjetljivi, tolerantni i puni poštovanja prema svim vjerama. To je nešto što se očigledno ne vidi u prozapadnjačkim arapskim šeikatima, niti u SAD, Velikoj Britaniji i EU, gdje vlada antiislamska paranoja.

Još jedan veoma dobar razlog za neokonzervativne fanatike da unište Siriju.

8) Sirija ponosno održava i štiti svoj politički i kulturni nacionalni identitet

Mlada djevojka naglašava kako se Sirija „pridržava svoje jedinstvenosti“ usput poštujući jedinstvenosti drugih. S druge strane, standardizovana svjetska vlada poprijeko posmatra svakoga ko se suprotstavlja uvedenoj standardizaciji mišljenja, ponašanja i „vrijednosti“.

Danas se revolucionarno razmišljanje na Zapadu među mladima sastoji u tome da naprave izbor između Koka Kole i Pepsija.

To je jedan prilično dobar razlog zbog kojeg bi Koka Kola, Pepsi, MekDonalds, Levis i ostali željeli da unište Siriju.

Mlada Sirijka završava svoju poruku podsjećajući nas na to da „ako Sirija padne, to bi mogla biti konačna pobjeda Novog svjetskog poretka“, dodajući da je „Sirija glavna linija odbrane protiv Novog svjetskog poretka“.

Mudre su to rječi iz usta mlade dame koja je svjesna katastrofalnog poraza političke klase zapadnih sila, koje su sada kompletno prevrnule svjet naopačke.

Ako bismo za neko holivudsko ostvarenje mogli reći da predstavlja najmračnije osobine zapadne elite, onda bi to bila saga „Planeta majmuna“, gdje izopačene, destruktivne životinje posjeduju svjetsku vlast, dok su plemeniti i malobrojni ljudi zarobljeni u kavezima.

Da li ova metafora na najbolji način opisuje dramu između SAD i Sirije?

Bilo da smo Amerikanci, Evropljani, Arapi, muslimani, hrišćani, budisti, hinduistu ili šintoisti, vrjeme je da se glas „Nas, naroda“ čuje na ulicama, gdje ćemo zahtjevati od zapadnjačke takozvano „demokratski odabrane“ vlasti da prestane da radi ono što radi i počne da radi ono što mi kažemo.

Sad je trenutak da ponovo preuzmemo naše države.

/balkanbreakingnews.com/

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close