-TopSLIDEFotoVisoko

Zamjenik komandanta NATO štaba brigadir Bahri Yildiz u posjeti Visokom

ZAMJENIK KOMANDANTA NATO ŠTABA BRIGADIR BAHRI YILDIZ U POSJETI VISOKOM

Gradonačelnik Ganić danas je ugostio zamjenika komandanta NATO Štaba u BiH brigadira Bahri Yildiza.
“Zaista smo posebno radosni kada nam u Visoko dođu istinski prijatelji naše zemlje, a brigadir Yildiz to uistinu i jeste. Sa iskrenim i jakim prijateljima dobijamo sigurnost. Sigurnost naših građana i naše zemlje je najvažnija, a prisustvo odbrambene i sigurnosne organizacije NATO u BiH u vrijeme globalnih izazova je vrlo važno. Sigurnost proizvodi stabilnost, a stabilnost donosi investicije i razvoj. Zato danas iz Visokog šaljemo poruke sigurnosti, stabilnosti, mira, sloge i zajedništva”- istakao je gradonačelnik Ganić.
Brigadir Yildiz se zahvalio gradonačelniku Ganiću na toploj dobrodošlici te istakao važnost održavanja veza NATO Štaba i vlasti na svim nivoima u BiH. Dodao je da je Visoko poznato po svojoj ljepoti, geografskom položaju i industriji te iskazao želju da ponovo posjeti Visoko.
Tokom današnje posjete brigadir Yildiz imao je priliku posjetiti KC Altindag, Tabhansku džamiju, Park Ravne Visoko te prisustvovati priredbi povodom Dana škole u OŠ “Mula Mustafa Bašeskija” Donje Moštre.
#mirzaganic

Press Grad Visoko

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close