-TopSLIDEPolitikaRegion

Zagreb: Otac ugušio blizance (7) i sina (4) pa se probao otrovati

Izvor: HINA/Index

U STANU u zagrebačkom naselju Mlinovi policija je u noćnim satima pronašla troje ugušene djece i njihova oca koji je pokušao počiniti samoubojstvo.

Otac je ugušio troje djece, blizance u dobi od sedam godina i dječaka u dobi od četiri godine. Nakon toga je pokušao ubiti i sebe.

POLICIJA OBJAVILA DETALJE, POTVRDILA DA JE OTAC UBIO DJECU

Policija je objavila priopćenje.

“Danas, 25. rujna oko 2 sata u Centru, u Mlinovima, temeljem informacija o najavljenom samoubojstvu zaprimljenih od građana zbog objava na društvenim mrežama, u stanu je pronađen 56-godišnji muškarac koji je u trenutku ulaska policijskih službenika bio narušenog zdravstvenog stanja. Na mjestu događaja pronađeno je i troje djece bez znakova života. Dolaskom hitne medicinske pomoći potvrđena je nasilna smrt djece dok je muškarac prevezen u KBC Sestre milosrdnice gdje je zadržan na liječenju. Očevid je proveden uz rukovođenje zamjenice Županijskog državnog odvjetnika, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.”

OVO JE PORUKA KOJU JE UBOJICA OBJAVIO NA FACEBOOKU

Ubojica svoje troje djece noćas u zagrebačkim Mlinovima je Harald Koptiz, austrijski državljanin s hrvatskom adresom na kojoj ima prijavljenu firmu.

Na Facebooku je noćas, između ostalog, napisao:

“Zbogom svima. Napuštam vas jer ne mogu više. Ljubav mog života Marija D. ostavila me jer je moja bivša žena Dajana K. bila vrlo loša prema njoj i jer nemam više novca”.

TKO JE OTAC KOJI JE UBIO DJECU? OSTAVIO JE PISMO

Prema neslužbenim podacima, djecu je ugušio austrijski državljanin koji živi i radi u Zagrebu.

Prije brutalnog zločina na društvenim mrežama objavio je pismo u kojem je naveo da ga je ostavila djevojka jer je njegova bivša žena bila loša prema njoj te da je ostao bez novca. Spominje i svoje prijatelje i braću iz masonske lože.

Nakon što je pronađen u stanu gdje je najvjerojatnije ubio svoje troje djece – blizance djevojčicu i dječaka te još jednog mlađeg sina pokušao se ubiti otrovom ili tabletama. Policajci su ga omamljenog pronašli u stanu i odveli na liječenje u bolnicu Sestara milosrdnica.

U vrijeme zločina majka ubijene djece nije bila u Zagrebu, a djeca su vikend provodila s ocem.

ŠTO DOSAD ZNAMO O UBOJICI?

Harald Kopitz je Austrijanac iz Beča koji je živio i u Zagrebu. U Zagrebu je imao i tvrtke, a tijekom svoje karijere radio je za više velikih tvrtki kao konzultant i pregovarač. Većinom se bavio financijama.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close