-TopSLIDEM plusOglasiVisoko

„Za uspješan start, autoškola Smart“

Autoškola Smart Visoko –sinonim  kvalitetne i profesionalne  obuke kandidata za vozače motornih vozila. Danas, u vrijeme brzog življenja, odluka o polaganju vozačkog ispita je važna i vrlo značajna odluka. U Autoškoli Smart vam garantujemo siguran i brz put do vozačke dozvole. Prilagođavamo se mogućnostima naših kandidata u svakom segmentu u toku polaganja ispita.Teorijska obuka obavlja se u potpuno opremljenoj učionici uz obezbijeđenu kompletnu literaturu za polaganje ispita u štampanoj i elekrotnskoj formi. Nastava se obavlja u jutarnjim i poslijepodnevnim terminima, prema mogućnostima kandidata. Također, vršimo probno testiranje prije zvaničnog ispita, kako bi se kandidati što bolje pripremili za zvanični ispit.

Prvi dio praktične obuke obavlja se na poligonu, poslije čega slijedi priprema za samostalnu vožnju kao i vožnja u stvarnim saobraćajnim uslovima.

 

Iskustvo, znanje i obuku prenose vam visoko obrazovani i licencirani instruktori i predavači  Sedin Halilović, magistar – diplomirani inžinjer cestovnog saobraćaja  i Selma Halilović, magistar – diplomirani inžinjer cestovnog saobraćaja.

U svakom segmentu naše obuke, nastojimo maksimalno prilagoditi se vama, kako bi vaša obuka bila efikasna, brza i kvalitetna, a konstantno radimo i na novim metodama  u cilju da vam olakšamo i učinimo da naši kandidati uživaju i zavole vožnju.

Zadovoljan kandidat je i uspješan kandidat, a time siguran i kvalitetan vozač. Svjedoci smo čestih saobraćajnih nezgoda koje uzrokuju mladi vozači. Ne dopustite da budete jedni od takvih.

Naš cilj je kvalitetna obuka i zadovoljan kandidat,  a svojim radom želimo da doprinesemo podizanju saobraćajne kulture kao i nivoa bezbjednosti u saobraćaju.

U dosadašnjem radu, uspjeli smo osposobiti veliki broj kandidata, koji uvijek mogu potvrditi svoje zadovoljstvo saradnjom sa nama.

Osim standardne obuke kandidata za vozače, također nudimo i dodatnu obuku  za one koji imaju vozačku dozvolu, a žele obnoviti svoje znanje.

Vaša mladost i želja za boljim i kvalitetnim i naše znanje i iskustvo kada se spoje,  imat će daleko pozitivan odjek u vašoj  važnoj ulozi u životu- ulozi  vozača, a time i pozitivan doprinos saobraćajnoj kulturi i sigurnosti.

Za sva pitanja i ostale informacije vezane za polaganje vozačkog ispita možete nas posjetiti u našoj  kancelariji  u Visokom u zgradi Vizije na 2.spratu, a možete nas kontaktirati i na broj telefona 061 923 223, kao i na facebook stranici.

 

„Za uspješan start, autoškola Smart“

 

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close