Video: Visočanke E. Slipčević i L. Zukić u Eldinovom spotu “Oko moje”

Nakon tačno godinu dana od objavljivanja singla “Jutro je pametnije” bh. kantautor Eldin Huseinbegović je na radost onih koji vole njegovu muziku objavio novi singl pod nazivom “Oko moje”. Pjesma je stilski dosta različita u odnosu na ono što smo do sada navikli slušati od njega, brža je i ima “zaraznu“ melodiju koja na prvo slušanje ostaje u ušima i sudeći prema prvim reakcijama pjesma će biti veoma slušana. Ono što je interesantno, u spotu se pojavljuju i dvije Visočanke, manekenka i voditeljica na TV Alfa Emina Slijepčević i Lamija Zukić. Muziku i tekst i ovaj put potpisuje Eldin, a za aranžman i produkciju je zadužen prof. Nihad Krečo.

Spot je, kao i svi Eldinovi spotovi do sada, rađen u produkciji “Gotiva”, a u režiji Murisa Beglerovića. U spotu je učestvovalo 30-ak ljudi koji su uspjeli na ekran prenijeti optimizam i pozitivnu atmosferu koja je vladala tokom snimanja. Na proljeće mozemo očekivati još jedan singl koji će najaviti novi album.

“Sve što poželim samom sebi, svakom ću drugom željeti, valja mi opet svakog dana, čaršijom ovom hodati” je poruka pjesme o kojoj bi svako od nas trebao da razmisli.

www.magazinplus.eu – Ekskluziva.ba

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close