Video – TKD “Bosna” Visoko: Svečanost u novim prostorijama na Muhašinovićima

U naselju Muhašinovići u novootvorenoj sali sinoć je održan prvi trening – seminar pod pokroviteljstvom Olimpijskog komiteta BiH a u organizaciji Teakwondo kluba “Bosna Visoko” . Trening je vodio velemajstor ovog borilačkog sporta Suk Kyun Kim iz Koreje (majstor crnog pojasa , 8.dan),koji ovih dana boravi u našoj državi s ciljem održavanja seminara i edukacije verifikovanih trenera Taekwondoa u BiH ispred WTF-a (Svjetske Taekwondo Federacije).

Svečanosti su ,pored mnogobrojnih roditelja, prisustvovali i uvaženi gosti poput gosp. Zeida Dukmenića i  predsjednika Teakwondo Saveza BiH gosp. Ahmeta Dileka. U ime načelnice Općine Visoko Amre Babić program je pratila Dinka Omanović, općinski sekretar. I sponzori ovog kluba sinoć su podjelili radost s TKD “Bosna” Visoko.

Predsjednik kluba i glavni trener Edin Kajević Kaja zahvalio se svim prisutnima i podjelio nagrade i priznanja sponzorima i uvaženim gostima:

U narednom periodu Teakwondo klub Bosna Visoko sa svojim takmičarima  nastavlja sa radom i pripremama i nadamo se dobrim rezultatima .

www.magazinplus.eu

Manifestaciju TDK “Bosna” Visoko, medijski su propratili svi visočki mediji:

www.radioq.ba
www.visokoin.com
www.visoko.co.ba
-www.magazinplus.eu

TKD Bosna Visoko – Moštre

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close