Veliki koncert Tife i Begovića 7. juna u Rigi

Enes Begović i Mladen Vojičić Tifa uveliko se pripremaju za veliki zajednički nastup 7. juna u Rigi, i to nakon utakmice između reprezentacija Latvije i naše zemlje. Saradnja legendarnog rokera i pjevača narodne muzike počela je snimanjem dueta “Dva jarana”, od kada često i zajedno pjevaju.

– Publika će usred Rige slušati “Bosanca”, “Grbavicu”, kao i druge popularne pjesme uz koje se redovno slave svi naši sportski uspjesi. Tifa i ja putujemo u Latviju zajedno s kompletnim bendovima i, uz hiljade Bosanaca i Hercegovaca, bodrit ćemo pulene Safeta Sušića. Nadam se da ćemo svi imati razloga za slavlje u diskoteci “Godvil”, koje će trajati do šest ujutro – kaže Begović, koji će u srijedu, zajedno sa prijateljima, održati koncert na stadionu Luke u rodnom Visokom.

Organizator koncerta u Rigi je muzička agencija “Kaponi” iz Švedske, a prema riječima vlasnika Vahida Kape, većina ulaznica već je rasprodana.

– Prodano je više od 1.000 ulaznica. Vjerujemo da će ulaznice biti rasprodane do kraja maja. Ko god želi biti na koncertu Mladena Vojičića Tifa i Enesa Begovića, najbolje je da što prije nabavi ulaznice, jer se one ne mogu prodavati na ulazu u diskoteku “Godvil”, koja je jedna od najboljih u Rigi – kaže Kapo te dodaje da ulaznica košta 30 eura.

Avaz

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close