Večeras samo na OBN-u finale Lige prvaka

Ljubitelji nogometa večeras će od 20.45 samo na OBN-u moći pogledati  finalnu utakmicu Lige prvaka između Borussije Dortmund i minhenskog Bayerna. Dva najbolja tima ove sezone susret će odigrati na legendarnom Vembliju. To je prvo njemačko finale u povjesti Lige prvaka, a u uvodnoj emisiji na OBN-u specijalni gost bit će  selektor reprezentacije BiH Safet Sušić.

 

Zanimljivi prilozi

 

Ljubitelji nogometa u našoj zemlji imali su priliku ove sezone pratiti najpresižnije evropsko klupsko nogometno takmičenje, Ligu prvaka, na OBN televiziji. Ova televizija prvi put otkupila je pravo emitiranja ovako velikog projekta. Tom prilikom organizovala je press konferenciju na kojoj je novinarima prestavila plan za naredne tri godine, kao i ekipu koja će vrijedno raditi na prijenosu ovog projekta.

Prijenos utakmica dobila je  u elitnom terminu srijedom u 20:40 sati uz koje ide otvarenje sezone, Super cup i finale Lige prvaka. Pored prijenosa utakmica Lige prvaka OBN televizija je svojim gledaocima pripremila zanimljivu uvodnu emisiju Lige prvaka, koju su uređivali i vodili Sabahudin Vugdalić Saša, Adis Hadžić i Adrijana Kurtišaj.

Kroz godinu dana u emisiji Lige prvaka pripremljeno je dosta zanimljivih priloga, pregled najzanimljivjih detalja i golova sa svih utakmica uz komentare najeminentnijih ličnosti iz svijeta sporta koje su ugostili.

 

Eminentni gosti

 

Kroz godinu dana u emisiji Lige prvaka koja je emitovana srijedom u 20:00 sati gostovali su Slišković, Osim, Sušić, Konjić, Gudelj, Oblak, Marić, Meštović, Pablin, Papac, Hodžić, Jagodić i Prašinkar, dok u studiu u Nionu gosti su bili Butragenjo, Van Nisteroj, Mekmaneman, Nedved, generalni direktor Borussije  Watzke i potpredsjednik Barcelone Amador.

U subotu u 20:40 pogledajte finalnu utakmicu lige prvaka Borussia – Bayern, dva najbolja tima na legendarnom Vembliju. Prvo njemačko finale u povjesti u prijenosu uživo na OBN televiziji, sa specijalnim gostom emisije, selektorom reprezentacije BiH Safetom Sušićem.

avaz

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close