Udruženje “Univerzum”: Trening koji nosi naziv “ Fotografija- mogućnost zapošljavanja mladih”

SAOPŠTENJE ZA MEDIJE
Poštovani,
sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da je Evropska Komisija iz Brisela, u cilju povezivanja mladih ljudi iz Evrope sa mladim ljudima u Bosni i Hercegovini, još jednom odobrila projekat u okviru programa Youth in Action.
Koristeći fotografiju kao jedan od mogudih načina zapošljavanja, ostvarit de se bududa saradnja i povezivanje 39 mladih osoba iz zemalja Evrope sa mladim ljudima iz Bosne i Hercegovine.
Trening koji nosi naziv “ Fotografija- mogudnost zapošljavanja mladih” za cilj ima da ljude nauči kako koristiti fotografiju, kao sredstvo koje nam može pomodi kako da sami sebi osiguramo posao, u borbi protiv sve vedeg siromaštva čitave Evrope pa  samim tim i Bosne i Hercegovine.
Trening je smješten u Sarajevu u Hotelu BM na Stupu, projektne aktivnosti teku od 02. marta i trajat de do 10. marta 2014 godine.
Nosioc projekta je Udruženju “Univerzum” iz Visokog, dok je koordinator i implementator projektnih aktivnosti Udruženje “Mladi Volonteri” iz Visokog.
Iskreno se nadamo da de u bududnosti biti mnogo više ovakvih projekata te da de nadležni prepoznati značaj ovakvih aktivnosti za čitavu zajednicu.

Za više informacija možete kontaktirati koordinatora projekta putem maila ili telefona:Belmin Debelac – [email protected] – +387/61/757-604

Predsjednik udruženja:
Arnes Biogradlija

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close