Kultura življenjaLifestyleShowbiz

U ovom horoskopskom znaku rođeno je najviše genijalaca

Ljudi rođeni u ovom horoskopskom znaku su veliki vizionari i karijeristi i uglavnom sve što zamisle uspiju i ostvariti.

Riječ je o Vodenjacima, a osobe rođene od 20. januara do 19. februara su rođene u tom znaku.

Oni imaju dvije strane – mirnu i sramežljivu te energičnu i ekstrovertnu kojoj je nemoguće odoljeti.

Upravo u znaku Vodenjaka rađaju se najveći genijalci. Njihova mašta i kreativnost prelazi sve granice pa su često neshvaćeni jer su već na nekim razinama koje drugi još nisu dosegnuli.

Osim što su vrlo odgovorni, razumni i realistični, Vodenjaci su u većini slučajeva pravi altruisti i obožavaju pomagati ljudima oko sebe. No iako vole ljude, slobodu smatraju najvećim darom i ne vole se prerano vezati, ali ni predugo ostati u obiteljskoj kući.

Samostalnost smatraju temeljem odrastanja i ključnom stavkom za uspjeh. Vodenjaci su veliki vizionari i karijeristi i uglavnom sve što zamisle uspiju i ostvariti. Premda vrlo lako postaju uspješni i dobrostojeći, oni dobro znaju cijeniti novac i raspolagati njime pa od njih nikad nećete čuti kako se na kraju mjeseca pokušavaju snaći.

Poznate osobe rođene u znaku Vodenjaka su: Nikola Kopernik, W. A. Mozart, Galileo Galilei, John Travolta, Jennifer Aniston, Toše Proeski, Robbie Williams, Paris Hilton, Cristiano Ronaldo, Shakira, Alicia Keys, Justin Timberlake.

Klix

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close