Tvrtke iz Europe traže poslovne partnere u BiH

Europska poduzetnička mreža za posljednje izdanje časopisa „Infokom“ izdvojila je osam ponuda pristiglih u mjesecu novembru od strane raznovrsnih tvrtki diljem Europe koje tragaju za poslovnim partnerima u BiH.

Pored navedenih upita iz inozemstva, sve zainteresirane tvrtke iz BiH mogu postati članovima ove mreže i nuditi svoje usluge. Sve ove ponude dostupne su putem  baze poslovne saradnje mreže EEN kojoj  imaju pristup sve članice ove mreže. Na taj  način se pruža mogućnost i preduzećima  iz Bosne i Hercegovine da dostave ponude,  koje će biti dostupne u ovoj zajedničkoj bazi  podataka.

Ponuda iz Velike Britanije:

Tvrtka iz Velike Britanije koja se bavi maloprodajom cipela i čizama, zainteresirana je za suradnju sa proizvođačima alpinističkih čizama za sva godišnja doba. Tvrtka nudi komercijalni ugovor u svojstvu ekskluzivnog distributera. Zainteresirana je za suradnju s proizvođačima iz BiH, Švicarske i Njemačke.

Ponuda iz Hrvatske:

Hrvatsko poduzeće specijalizirano za proizvodnju metalnih konstrukcija i brava nudi usluge trgovačkog posredništva i suradnju s inozemnim tvrtkama na bazi recipročne proizvodnje. Od poslovnog partnera se očekuje interes za dugoročnu suradnju, profesionalnost i stručnost.

Ponuda iz Slovenije:

Slovensko poduzeće specijalizirano za proizvodnju i distribuciju reklamnih proizvoda zainteresirano je za pronalazak proizvođača i dobavljača metalnih dijelova i aluminijskih profila i podizvođača za štampanje transparenata, kao i usluge distribucije.

Ponuda iz Italije:

Talijanska tvrtka aktivna u području obrade metala, inženjerskih postrojenja i reparacije brodova, zainteresirana je za zajedničko ulaganje i podizvođačke usluge. Tvrtka posjeduje tri različita certifikata: ISO 9001/2000, NATO-a AQAP 120 i SOA za ugovore o javnim nabavkama. Od potencijalnog partnera očekuju stručnost i pouzdanost.

Ponuda iz Njemačke:

Njemačka tvrtka specijalizirana za uzgoj ribe nudi i zainteresirana je za usluge trgovačkog posredništva, transportne/logističke usluge i mogućnost zajedničkog ulaganja.

Ponuda iz Hrvatske:

Hrvatska tvrtka specijalizirana za proizvodnju, sušenje i skladištenje žitarica(kapacitet 27 000t) nudi potencijalnim poslovnim partnerima mogućnost zajedničkog ulaganja.

Ponuda iz Njemačke:

Njemačka tvrtka specijalizirana za analizu tržišta, bench marking i trend analizu, u potrazi je za dugoročnom suradnjom s partnerima diljem Europe.

Ponuda iz Škotske:

Škotska arhitektonska tvrtka, među 10 najboljih u Škotskoj s više od 60 godina iskustva, traži lokalne arhitektonske partnere za sudjelovanje na zajedničkim projektima u zemljama EU i zemljama pristupnicama EU.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti navedenoj instituciji putem e-maila: [email protected]

Izvor: Vanjskotrgovinska komora BiH

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close