BiHPrivredaVisoko

“Tref” – Čestitka uz dan osnivanja 23.01.2004.

23.01.2004.

Tref društvo za proizvodnju, trgovinu i usluge izvoz-uvoz export-import Visoko

Pretežna djelatnost:
Proizvodnja obuće – 15.20
Serijska proizvodnja obuće – 19.301
Nasellje Čekrekčije bb, Visoko

Firma se bavi proizvodnjom obuće muške, ženske od visoko kvalitetnih prirodnih materijala, kože i kožnih prerađevina. Također, proizvodimo i vodonepropusnu obuću sa membranom. U narednom periodu počinjemo sa proizvodnjom Fleksibel (Flex) programa,kao jednog od najkvalitenijeg procesa izrade obuće.
Zahvaljujući iskustvu u proizvodnji obuće, uspješno surađuemo sa bosansko hercegovačkim i evropskim kupcima, koji su svoje povjerenje ukazali nama zahvaljujući kvalitetu naših proizvoda.
Pored kupaca sa manjim maloprodajnim objektima kojih je dosta veliki broj, izdvojili bismo samo veće  brendove, kao sto su Alpina sa predstavništvima u BiH,Hrvatskoj i Sloveniji. Sama Alpina broji oko 75 poslovnica širom bivše Jugoslavije, gdje se uspješno prodaju nasi proizvodi. Još jedan od večih brendova u kojem su zastupljeni naši proizvodi je i Bonel AD Banja Luka, koji broji 38 poslovnica. Proizvode uspješno izvozimo i u Dansku.
Pored proizvodnje za naše i inostrano tržište, jedan od značajnijih projekata na tržištu Bosne i Hercegovine koji smo radili jeste proizvodnja obuće za Oruzane snage Armije BiH, gdje smo proizveli  40.000 pari obuće.
Značajne napore ulažemo u redovno prikupljanje informacija o najnovijim  trendovima u prizvodnji obuće, gdje vodimo racuna da nase osoblje i dizajneri uvijek budu u korak sa svim modnim dešavanjima na svjetskom nivou. Svoje dizajnere redovno šaljemo na sajmove obuće u Milanu, Istanbulu i Dusseldorf-u, gdje se adekvatno mogu edukovati o svim nadolazećim trendovima.
Poslovni ciljevi u narednom periodu jesu proširenje saradnje sa dosadašnjim i  pokretanje saradnje sa novim partnerima, sve u cilju boljeg promovisanja brenda Tref. Naša misija je kupcima pružiti i obezbjediti asortiman i uslugu koja će zadovoljiti njihove potrebe i kontinuirano raditi na izgradnji zadovoljavajućeg odnosa prema kupcima i njihovim potrebama.

/trefshoes.com/

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close