Taekwondo reprezentacija BIH: Pripreme za CROATIA OPEN 2013 (foto)

Okupljanje Taekwondo reprezentacije BIH povodom predstoječeg nastupa na A klase turniru ETUa CROATIA OPEN 2013 bio je povod subotnjeg okupljanja Taekwondo reprezentacije BIH na Ilidži.
Na prvom jutarnjem treningu koji je bio podjeljen u dvije grupe, pozivu se odazvalo 45 potencijalnih reprezenativaca u sve tri selekcije iz 14 Taekwondo klubova BIH.
TKDS BIH promovisao je stručni tim Taekwondo reprezentacije BIH te je istim,
Predsjednik TKDS BIH WTF gosp. Zejd Dukmenid uručio i Certifikate.
Zahvanice su uručene i sponzorima TKDS BIH bez kojih nebi bilo moguče održati bilo koju aktivnost.
Predstavnicima Likvala d.o.o., Hotel Parka, Sword Security,BM logistic a I ostalima ispred TKDS BIH priznanje I zahvalnice uručio je Predsjednik TKDS BIH WTF gosp. Zejd Dukmenid.

Stručni tim reprezentacije BIH čine: Direktor reprezentacije gosp. Samir Šarid,
Selektori: Zvonko Antunovid juniorske i seniorske reprezentacije BIH te Edin Kajevid selektor kadetske reprezentacije BIH.
Treneri: Ivan Krajina trener seniora, Munir Gakovid trener juniora i Petar Boban trener kadeta.
Upriličena je i press konferencija na kojoj je pored Predsjednika TKDS BIH WTF gosp. Zejd Dukmenid a učestovala I gđa. Meldina Ugarak Generalni Sekretar TKDS BIH te kompletan stručni tim Taekwondo reprezentacije BIH.
Sadržaj press konferencije bio je usmjeren na informaciji o stanju u TKDS BIH, o budučim planovima I aktivnostima Saveza , predstavljanje novog stručnog tima reprezentacije BIH I predstoječi nastup reprezentacije na A klase turniru ETUa u Zagrebu. Na kojem če Taekwondo reprezentacija BIH nastupiti sa oko 25 takmičara u svim konkurencijama.
Nakon press konferencije upriličen je zajednički ručak I druženje sa repezentativcima, stručnim  timom, sponzorima i ostalim zvanicama.
Popodnevni trening reprezentativaca protekao je bez ozlijeda,a stručni tim reprezentacije izvršio je selektiranje, te je za slijedeče okupljanje reprezentacije pozvao 30 kandidata, a ostalima se zahvalio za odaziv.

PRESS TKDS BIH

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close