Svečano otvoren Wellness centar u Reumalu Fojnica

Danas je  svečanom ceremonijom otvoren Wellness centar Reumal, a otvorenju su prisustvovali ministrica Branka Đurić (Federalno ministarstvo okoliša i turizma), ministar zdravstva Kantona Sarajevo i bivši direktora Reumala Lokmić dr. Eldan, načelnik Općine Fojnica Salkan Merdžanić, direktori banja iz BiH, te brojni drugi gosti.

Projekat je realizovan uz pomoć sredstava Federalnog ministarstva okoliša i turizma i predstavlja pozitivan primjer uspješne saradnje u zajedničkom ostvarivanju ciljeva razvoja zdravstvenog turizma u BiH.

Wellness centar se prostire na površini od 280 m2, a sadrži finsku i parnu saunu, jacuzzi, povodnu masažu, salone za različite vrste masaža, kneipp i tople klupe, fitness sobu sa trakama za trčanje i biciklima, kozmetički salon sa najmodernijom opremom, relax sobu namijenjenu odmoru i relaksaciji, te vitamin bar za osvježenje.

U saradnji sa partnerima Wellness centar je opremljen savremenim aparatima čijom se primjenom ostvaruju izvanredni rezultati u domenu estetike, kozmetike i wellnessa.

U prvih mjesec dana Reumal je svojim gostima pripremio raznolike aranžmane i dnevne programe, a sve po promotivnim cijenama.

ekapija

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close