Sve spremno za početak bh. turneje makedonske zvijezde Kaliopi

Ususret predstojećoj turneji “Melem” koja će u BiH obuhvatiti koncerte u Tuzli 23. oktobra u Bosanskom kulturnom centru, 24. oktobra u sarajevskom BKC-u, te 25. oktobra u Zenici, u Bosanskom narodnom pozorištu, Kaliopi je sa svojim bendom u potpunosti završila s pripremama za sva tri koncertna spektakla.

Neposredno nakon sudjelovanja u koncertima “Indexi i prijatelji” u Zagrebu i Beogradu, makedonska glazbena zvijezda otkriva koliko se raduje predstojećim koncertima u BiH.

– Divan je osjećaj kad čovjek kreće na veliki put, a još je veći doživljaj kad znate da putujete s ciljem da darujete ljudima veliki dio sebe. Jedva čekam da krenemo s koncertima, a pogotovo mi znači što cijela priča kreće iz BiH! Album “Melem” je za mene sigurno jedna velika promjena, ali nikako udaljavanje od mene same. Moj je novi album upravo ono što sam trebala i kao žena i kao umjetnica. Svaku pjesmu doživljavam kao mogućnost da kroz nju iskažem što mislim i osjećam, što me boli, a što me čini sretnom – istaknula je Kaliopi u povodu predstojećih koncerata.

www.magazinplus.eu – Oslobođenje

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close