-TopSLIDEKultura življenjaLifestyle

Svakog 14. marta se slavi Dan odreska i oralnog seksa

Dan odreska i oralnog seksa obilježava se 14. marta svake godine, a ova vrsta satiričnog praznika predstavlja oblik Valentinova isključivo namijenjenog muškoj populaciji.Zanimljivo je istaći da se Dan odreska i oralnog seksa slavi tačno mjesec od Valentinova, Dana zaljubljenih, a uspostavljen je kako bi muškarci od svojih partnerica dobili posebnu pažnju i ljubav.

Naime, nepisano je pravilo da 14. februara mahom muškarci svojim ljepšim polovicama kupuju poklone i organiziraju romantične večere, dok se 14. marta očekuje ista stvar, ali ovaj put od žena.

Dan odreska i oralnog seksa podrazumijeva da na ovaj datum žene svojim muškarcima skuhaju dobar mesni obrok, ali isto tako i da ih oralno zadovolje. Iako veliki broj žena širom svijeta odbija udovoljiti posebnim zahtjevima muškaraca na ovaj dan, u SAD-u ova vrsta šaljivog praznika lagano uzima sve veći zamah. 

Iako Dan zaljubljenih koji se obilježava svog 14. februara u godini nije isključivo praznik za dame, kao što je to primjerice 8. mart, muškarci su ipak nametnuli 14. marta kao datum u kojem od svojih ljepših polovica očekuju poseban tretman, prenosi Your Tango.

Klix

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close