-TopSLIDEBiHPrivredaVisoko

Suša Commerce: 14.05.1999. – Podsjećanje i čestitka

Suša Commerce d.o.o. preduzeće za proizvodnju, promet i usluge iz oblasti poljoprivrede i stočarstva, transporta i distribucije nafte i naftnih derivata Visoko

Datum osnivanja: 14.05.1999.
susa.ba

Suša Commerc” d.o.o. je danas savremena firma s poslovnim ugledom koja ima resurse potrebne za dalji tehnološki razvoj i jačanje od agrarnih materijalnih i kadrovskih. Osnivač firme Suša Meho, zajedno sa svojim sinovima Osmanom i Mahirom, današnju firmu, čija je strategija proizvodnja hrane, osnovao je prije 16 godina. U vremenu rizičnom za privatni biznis, započeo je, u porodićnoj režiji, proizvodnju suhog mesa, koja u ovom kraju ima vjekovnu tradiciju. Modernizovao je i proširio ovu vrstu proizvodnje i stvorio vlastite resurse za realizaciju iste – od povećanja vlastitih zemljišnih površina do zaokruženja proizvodnog ciklusa i afirmacije uvozno-izvoznih poslova.

Suša-Commerce ne staje na dostignutm poslovnim , već sada na prostoru bivše “Zvijezde” na Ciglanama razvija nove projekte, također ova firma je kupac bivše robne kuće „Veme“ i KTK Prijeko, a javnost u Visokom se nada se će objekati koji će se sagraditi biti novi prepoznatljivi znak grada Visokog.

Djelatnosti firme Suša-commerce su:

– Veleprodaja mesa uz CARINSKO SKLADIŠTE
– Trgovački SUŠA CENTAR
– FARMA krava sa 300 grla za proizvodnju mlijeka
– FARMA krava sa 300 grla za proizvodnju mesa
– Proizvodnja stočne hrane, silažni kukuruz na 100 hektara
– Supermarket
– Veleprodaja motornih ulja i aditiva
– Benzinska Pumpa SC u Visokom sa kapacitetom od 300 tona
– Benzinska pumpa SC u D. Zimči sa kapacitetom 300 tona
– Vjetroelektrane

www.magazinplus.eu

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close