Stvari o seksu u troje koje ti niko nije rekao

Seks u troje kakav se može vidjeti u filmovima je fantazija mnogih, ali šta očekivati u stvarnosti? Evo nekoliko stvari koje ti niko nije rekao o tome.

Nije kao u pornićima

Naročito ukoliko vam je to prvo iskustvo u troje, postoje velike šanse da ćete u krevetu biti malo neusklađeni. Dakle, neko vrijeme ćete provesti prilagođavajući se različitim pozama, kako biste sve troje učestvovali u “akciji”.

Može da postane zbunjujuće

Gdje staviti noge, gdje ruke, koga poljubiti… Osim ukoliko već niste iskusni u seksu u troje, sigurno ćete na početku imati dilemu u vezi sa tim šta raditi, kako, kome…

Smijeh je super

Ukoliko imate želju da se oprobate u “trojci”, ne bojte se smijeha. Sigurno ćete na početku biti nespretni pokušavajući da “pohvatate konce”, a najbolji način da otjerate trenutnu neprijatnost je da se nasmiejete “grešci” koju ste napravili.

Privrženost ne postoji

Kada pomislite na seks u troje, mislite o tome kako će dvije osobe uraditi sve da zadovolje vašu seksualnu želju. Ali nije baš tako… “Trojka” je intenzivno iskustvo u kome ne učestvujete samo vi, pa ne očekujte da sva pažnja bude usmjerena na vas.

Svi moraju da učestvuju

Ako već odlučiš da uživaš u seksu u troje, jasno ti je da tvoja pažnja ne smije da bude usmjerena samo na jednu osobu, jer je ideja da sve troje uživate. Dakle, pobrini se da svi budu uključeni u “igru”.

Ne miješaj prijatelje

Ukoliko u krevet, pored partnera, pozoveš i bliskog prijatelja ili prijateljicu, velike su šanse da poslije toga nećeš moći da ih pogledaš u oči. Zato, dobro razmisli koga ćeš uključiti u “igru”.

Granice postoje

Prije nego što se “bacite na posao”, razgovarajte o granicama. Bolje je da unaprijed znate dokle je ko spreman da ide, nego da to saznate usred seksa.

Zaštita je obavezna

Bez obzira na to ko učestvuje u “trojci” i koliko tu osobu poznajete, zaštita je obavezna. Dakle, obavezno promijenite kondom prije nego što promijenite partnera ili partnerku.

Unaprijed naglasite…

…ukoliko ne želite da informacija o tome da ste uživali u seksu u troje izađe negde izvan četiri zida. Nikad ne znate da li će neko poželjeti da se pohvali svojim (novim) iskustvom.

Izvor: Mondo.rs

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close