Stranka za BiH Visoko: Bajramska čestitka

Poštovani građani i građanke Ze – Do kantona, a posebno općine Visoko, Stranka za Bosnu i Hercegovinu u ove izbore ulazi sa mladim i sposobnim ljudima i sa iskusnim i provjerenim kadrovima. Pred Vas izlazimo sa odlučnošću da nikada neodustanemo od borbe za cjelovitu, nedjeljivu prosperitetnu državu Bosnu i Hercegovinu.

Od svog osnivanja SBiH je prepoznata kao demokratska, multietnička, građanska politička opcija, koja se zalaže za izgradnju Bosne i Hercegovine kao suverene države ravnopravnih građana i naroda.

Politika je ozbiljna stvar da bi bila prepuštena samo političarima. Zato pozivamo sve građane da odlučno s nama kroz svoje političko djelovanje učestvuju u razrješenju i svoje lične egzistencije i budućnosti .

Mi odlučno s Vama, hoćemo i možemo da stvorimo novi ambijent u kome bi svi imali podjednake šanse da rade i zarade, a ne da zavise od tuđe političke moći i volje.

 

Upravo radi toga dajte nam svoju podršku, da naše zajedničko političko djelovanje bude prioritetno usmjereno na ostvarivanju ciljeva utvrđenih u našoj i Vašoj,

PROGRAMSKOJ ORJENTACIJI ZA PERIOD 2014. – 2018.

 

Kandidati stranke za Bosnu i Hercegovinu iz Visokog za opće izbore 2014.godine koristimo ovu priliku da,

 

Svim vjernicima islamske vjeroispovjesti čestitamo nastupajući Kurban bajram uz želju da im kurban bude primljen, i da ga provedu u zdravlju i rahatluku sa svojim najmilijima.

 

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN .

 

 

 OPĆINSKA ORGANIZACIJA
STRANKA ZA BOSNU I HERCEGOVINU

                              VISOKO

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close