Što kada žena strasno ljubi ženu

Regina Gotlieb je mlada i privlačna asistentica sveučilišnog profesora književnosti, najzgodnijeg i najpopularnijeg na jednom prestižnom sveučilištu. Ona je na ljubavnom planu analfabet, a on je okorjeli suknjolovac. Ipak, Regina se ne zaljubljuje u njega, nego u njegovu karizmatičnu suprugu Martu. To je sadržaj novog, četvrtog romana američke spisateljice Susan Choi naslovljenog ‘Moje obrazovanje’. Glavni literarni aduti na američkim knjižarskim policama i ovoga ljeta bave se seksom i ljubavnim mukama

Što ćete prvo pomisliti kada vam najavimo novi ‘akademski’ roman američke spisateljice Susan Choi naslovljen ‘Moje obrazovanje’ (My Education), priču o mladoj asistentici čuvenog profesora književnosti i još čuvenijeg lovca na mlade studentice? Na ljubavnu aferu? Da, u pravu ste, ali…

Profesor Brodeur
Priča je smještena u 2007. Glavna junakinja Regina Gotlieb sjeća se svojeg dolaska na prestižno sveučilište petnaest godina ranije, kada je kao mlada i privlačna, ali nadasve naivna i neiskusna postala asistentica profesoru književnosti Nicholasu Brodeuru.

Regina je sada sretno udana žena, poznata spisateljica, s drugim djetetom na putu. No 1992. bila je zbunjena 21-godišnjakinja koju je ošinula ljubav. Onako nesmiljeno kako to samo znade ošinuti neiskusnu mladost.

Što zbog njezinih fizičkih atributa, što zbog pameti, nadasve privlačan (najzgodniji muškarac kojega sam vidjela u životu, kaže Regina) i najpopularniji profesor Brodeur, odmah ju je angažirao za svoju desnu ruku, a iskusniji kolege su je upozoravali na oprez, jer je profesor nepopravljivi suknjolovac.

Izvor:tportal.hr
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close