Šta se ne govori o seksu?

Seks je jedna od onih tema u kojima se svi osjećaju kao stručnjaci čije mišljenje je vrlo važno čuti, no kako to obično biva, najčešće se govori samo o dobrim stvarima, dok se loše prešućuju i preskaču.

Tako je činjenica da svi lažu o količini seksa koji imaju u vezi ili braku, jer se jednostavno vole natjecati, pa će tako pretjerivati i muškarci i žene, a naročito parovi koji žele ostaviti dojam skladne veze.

Da, seks je dobar, sjajan štaviše, no može biti i loš. Svakome se dogodilo barem jednom da ništa ne ide kako bi trebalo i da na kraju oba partnera razočarano odustanu od seksa. Naravno, to nećete čuti niti od jednog od njih …

Istovremeni orgazam nije mit, dapače, no u stvarnosti se događa daleko rjeđe nego u pričama, a jednaka je priča i s korištenjem prezervativa. Neki muškarci napravit će sve da nagovore partnericu na seks bez prezevativa, a i jedan i drugi spol prilično je neiskren kad se radi o spolno prenosivim bolestima – teško da će vam nova draga veselo reći da je imala neku bolest prošle godine.

Jednako tako, naslušat ćete se u životu bajki o stotinama poza koje je netko promijenio tijekom seksa, no u stvarnosti će to biti puno kompliciranije nego što vidite u pornićima, a možda i najviše uljepšavanja doživjet će priče o trajanju seksa. Zapamtite, prosjek je pet do sedam minuta, ništa više, ništa manje…

(Metro-portal.hr)

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close