Šta je to naglavačke preokrenulo život Halida Bešlića?

Volio bih da mi u prvim redovima u Lisinskom u Zagrebu sjede fudbaleri, no oni rijetko izlaze. Više njima pjevam po zabavama nego što oni dolaze na moje koncert – kaže Halid Bešlić kojeg čekaju koncerti u Zagrebu


Halid je već rasprodao prvi koncert u zagrebačkom Lisinskom i dogovorio drugi. Raduje se takvom zanimanju za njegov prvi samostalni nastup u toj koncertnoj dvorani. Do sada je u Lisinskom pjevao kao gost Indexima i na Večeri sevdaha. Ne zna hoće li i njegovi jednogodišnji unuci, Lamija i Belmin Kan biti na koncertu – piše Express
– Unuci su mi promijenili život. Nisam vjerovao da to može da se desi. Igramo se, družimo i već me prepoznaju na televiziji, počnu da mašu rukama i kažu: “Dedo!”. To je radost – kaže Bešlić.
Zbog njih se okrenuo zdravom životu. Vježba uz stručni nadzor i više ne jede pite i ćevape. Po preporuci nutricionista, hrani se povrćem i voćem, pije vitaminske šejkove i već mjesec dana izbjegava meso. Očekuje da će brzo vratiti na staru kilažu, a to je 95 kilograma.
Prijatelji fudbaleri mu kažu da će, nastavi li tako, ubrzo i zaigrati s njima. Ljubav s njima je, smije se Halid, obostrana i nada se da će ih vidjeti u Lisinskom. Razveselio bi se da se neko od njih popne na pozornicu.
– Znam da su Darijo Srna i Anica Kovač moji najveći fanovi. Veselilo bi me da me iznenade i pjevaju sa mnom – kaže Halid Bešlić.

 

 

 

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close