Slušajte Q radio i osvojite ulaznice za show “Zvijezda možeš biti ti”

Ovoga petka, trenutno najveći televizijski projekt show “Zvijezda možeš biti ti” gledate iz velikog studija A Hayat TV-a. Prošle sedmice učesnici pete sezone showa ZMBT posljednji put su pokazali šta znaju pred žirijem. Došlo je vrijeme da se otvore vrata i za publiku, tako da će već ovoga petka šest dama i devetnaest muškaraca stati na veliku scenu studija A i zapjevati uživo pred publikom, prvi put ove sezone. Što znači da i gledatelji od 7. decembra mogu pratiti show kao publika u studiju A.  Q radio Vam poklanja 2×2 ulaznice za ovaj petak i pruža Vam priliku da budete dio showa “Zvijezda možeš biti ti”, koji se ovoga petka realizuje iz studija A Hayat TV-a. Pratite pažljivo Jutarnji program Q radija i budite sretni dobitnik ulaznica, koje ćete moći podići u petak, u WOG centru.

Gledatelji svoje omiljene učesnike mogu bodriti direktno u studiju A Hayat TV-a, a učesnici će prvi put zapjevati pred mnogobrojnom publikom i vjernim fanovima te tako pokazati ono što najbolje znaju. Svi imaju isti cilj: prvim nastupom uživo pred publikom zasjeniti svoje prethodne nastupe. Jasno je da show, osim prostora za edukaciju i takmičarski duh, učesnicima pruža i jedno potpuno novo iskustvo, kvalitetan prostor za muzičko usavršavanje i jedinstvenu priliku da prvi put zapjevaju pred mnogobrojnom publikom.
Hayat TV je i ovog puta pokazala da može da odgovori zahtjevnim projektima u vlastitoj produkciji. Četiri voditelja i dvadeset i pet učesnika u petak će se gledateljima ispred malih ekrana, ali i publici u studiju tokom showa javljati iz osam studija i s velike scene studija A Hayat TV-a. ZMBT kao show provjereno kvalitetnog formata i ove sezone gledateljima ispred malih ekrana, ali i publici u studiju A nudi odličnu zabavu petkom navečer.
Ne zaboravite glasati za svog favorita, jer već nekoliko sedmica upravo visok televoting spašava pojedine učesnike od napuštanja showa. Ukupan poredak stalno se mijenja, a o tome ko će napustiti show uveliko odlučuje publika i glasovi koje fanovi daju svojim favoritima. Kandidati su spremni, a u spremnost publike nikad nismo ni sumnjali.

radioq.ba

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close