LifestyleLjubav i sex

“S*ks za pola noći”

“S*ks za pola noći” sve je rašireniji fenomen među seksualno aktivnim devojkama, ali i mladićima. Ako se pitate šta je to, odgovor je vrlo jednostavan. To je pokušaj seksa za jednu noć, koji se neslavno završio. Za razliku od nekadašnjih dama, klinke novijih generacija nemaju živaca ni vremena da ga gube na frajere koji im ne odgovoraju u krevetu, ali ni na one koji su prepijani za akciju.

Zato, ako vide da se stvari ne odvijaju kako bi trebalo, one ne čekaju ni jutro, niti čekaju da on zaspi da se krišom iskradu u pola noći, već saseku stvar u korenu. Ako treba, pokupiće svoje prnje i otići u pola (lošeg) se*sa.

Od 2011. godine, a naročito sa rastom popularnosti Tindera. aplikacije za neobavezno muvanje sa ljudima u blizini, ovaj fenomen dobio je i svoje ime “half night stand”. Dok je kod muškaraca uobičajena praksa da zbrišu sa mesta događaja odmah nakon orgazma, žene odlaze, jer je on – izostao.

Drugim rečima, čim shvate da neće dobiti ono što žele, dame iste sekunde odlaze kući, kako bi i njega i sebe poštedele dalje sramote.Momcima uglavnom ne smeta previše ovakvo žensko ponašanje, ali ipak im bude krivo što nemaju drugu priku da se “pokažu na delu” i isprave stvar, jer im ta devojka jednostavno neće više nikad dati drugu šansu.

Ovakav “probaj, pa ako ne valja beži” seks najpopularniji je među dvadesetogodišnjakinjama, ali i starije sve više prihvataju ovaj trend. U 21. veku neobavezan seks je nešto u čemu mnogi uživaju, ali niko neće na silu. Uostalom, znate kako se kaže “kad ne ide, ne ide”. I nema priče.

centralno.info

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close