NogometSport

Senad Lulić se vraća u reprezentaciju BiH!

Kapiten rimskog Lazija Senad Lulić odlučio se vratiti u nogometnu reprezentaciju BiH, potvrdio je Nogometni savez naše države.Lulić je posljednji meč za Zmajeve odigrao protiv Belgije 7. oktobra 2017. godine na stadionu Grbavica u Sarajevu pod vodstvom selektora Mehmeda Baždarevića, a iako se na početku činilo da se oprostio od državnog dresa, promijenio je odluku uoči utakmica baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo 2020. godine i stavio se na raspolaganje novom selektoru Dušku Bajeviću.

Ovu informaciju objavio je Nogometni savez BiH.

“Nogometaš Lazija Senad Lulić odlučio je vratiti se u reprezentaciju Bosne i Hercegovine i staviti se na raspolaganje selektoru Dušanu Bajeviću za utakmice baraža za EURO 2020”, piše na zvaničnoj stranici NS BiH.

Podsjećamo, delegacija NS BiH predvođena selektorom Duškom Bajevićem i predsjednikom Elvedinom Begićem nedavno je boravila u Rimu gdje su razgovarali s Lulićem o povratku u nacionalni tim, a ova inicijativa na kraju se pokazala kao pravi pogodak s obzirom na to da će naš tim biti znatno pojačan pred utakmicu sa Sjevernom Irskom.

Klix

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close