Seminar za trenere Druge lige FBiH

hodno UEFA Konvenciji o priznavanju trenerskih diploma, čiji je potpisnik NS/FS BiH, a u skladu sa Pravilnikom o statusu trenera, seminar i izdavanje trenerskih takmičarskih akreditacija za klubove Druge lige Federacije BiH (grupa – „Sjever“, „Centar“, „Zapad“ i „Jug“) održat će se u četvrtak 14.03.2013. godine u Sarajevu (hotel „Sunce“ Vogošća) sa početkom u 14:00 sati.

Edukacija trenera i izdavanje trenerskih takmičarskih akreditacija u nadležnosti je Centra za edukaciju trenera NS/FS BiH, a takmičarska akreditacija neće biti izdata treneru koji ne bude prisustvovao seminaru- akreditovanju trenera.

Takmičarska akreditacija predstavlja uslov za obavljanje trenerskog posla na utakmicama Druge i Omladinske lige NS FBiH.

Seminaru, u četvrtak 14. marta/ožujka 2013. godine, potrebno je da prisustvuju treneri SENIORA, JUNIORA i KADETA svih klubova Druge lige Federacije BiH (grupe – „Sjever“, „Centar“, „Zapad“ i „Jug“), kao i treneri JUNIORA i KADETA OMLADINSKE LIGE (grupa- „Sjever“, „Centar“, „Zapad“ i „Jug“).

Potrebno je da Tehnički sekretari Druge lige FBiH grupa „Sjever“, „Centar“, „Zapad“ i „Jug“ dopis NS FBiH i NS/FS BiH dostave svim klubovima Druge lige FBiH.

www.magazinplus.eu – NS F BiH

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close