Sedmični horoskop od 2. do 9. avgusta 2013. godine

Ljeto, more, plaža… Kako za koga, neko odmara, a neko ipak mora raditi… Neki odmaraju zbog zdravlja, a neki spajaju ugodno s korisnim i “traže” ljubav svog života. Šta vam o svemu tome kaže horoskop, pročitajte u nastavku.

Ovan 21.03- 20.04.

Ušli ste u povoljniji period, tako da će vam se ukazati šansa da nešto i zaradite. Uz podršku sa strane i malo truda, učinićete čudo. Planirate nove početke. Intuicija govori da ćete imati uspjeha, a vi u nju vjerujete. Pripremite se i za izvjesne poslovne probleme. Sve ide u rok službe, pa i problemi koji se iz dana u dan nagomilavaju.

Bik 21.04 – 20.05.

Donosite odluku koja iz korijena mijenja način života. Trebalo je da prođe dosta vremena da se to dogodi, a sada rješavate da nevoljama okrenete leđa. Ili ste ozbiljno bolesni ili zdravi. Sredine nema. Važno je da znate kojoj kategoriji pripadate i da se shodno tome ponašate. Strah od promjena postoji, ali morate malo i rizikovati.

Blizanci 21.05 – 20.06.

Posjedujete puno snage za borbu sa problemima; još kad tome dodate nečiju podršku… Period ubiranja lovorika za vas tek počinje. Ljubomorne scene predstavljaju sastavni dio ljubavne igre. Barem vam nije dosadno. Odnose sa ljudima gradite na povjerenju. Pošto ste dodatno oprezni, ulazite u novu zabludu koja se zove – sumnja. Ona nikuda ne vodi.

Rak 21.06 – 20.07.

Pokušaćete da napravite ravnotežu između privatnog života i posla. To će biti komplikovano, jer obaveze vrebaju sa svih strana. Čitava sedmica je u znaku teškog rada i želje za dokazivanjem. Podjednako vam je stalo da zadovoljite i sujetu i džep. Preosjetljivost i nervoza mogu se pojaviti kao posljedica premora i pretrpljenog stresa.

Lav 21.07 – 21.08.

Sudbina vam je naklonjena. Postižete neočekivani uspjeh, što godi svakoj, pa i vašoj sujeti. Zadovoljni ste. Promjena, kako kod koga. Oni koji su bili zdravi mogu sljedećih dana imati problema, i obrnuto. Slabe tačke organizma su srce i jetra. Puno lijepih i nezaboravnih trenutaka provodite sa Strijelcem. U stanju ste prave euforije.

Djevica 22.08 – 22.09.

Kreirate sudbinu oslanjajući se isključivo na vlastite snage. Srećne okolnosti vam idu naruku, pa ste zadovoljni. Sa partnerom ste u čvrstoj i stabilnoj vezi. Niko vas ne može razdvojiti. Puno strasti nudi vam vatreni Ovan. Prihvatite izazov. Ne budite tvrdoglavi, već oprezni. Iako radite više stvari u isto vrijeme, smanjite rizik.

Vaga 23.09 – 22.10.

Promjene koje vam se dešavaju samo su normalan slijed okolnosti. Možda su nagle, jer ne dozvoljavaju da kolebljivost Vage dođe do izražaja. Svađa može dovesti u pitanje vezu. Ne igrajte se partnerovim strpljenjem – nije ni on od kamena. Fatalan susret sa Škorpijom ili Ovnom. Strpljenje, strpljenje i samo strpljenje.

Škorpija 23.10 – 22.11.

Odlučujete se za nov put kojim trasirate budućnost. Želite da uspijete ne birajući sredstva. Neočekivani događaji dočekali su vas nespremnog. Odličan period za potpisivanje ugovora i započinjanje novih poslova. Ukoliko se bavite trgovinom, zarada će biti velika. Imate podršku saradnika.

Strijelac 23.11 – 20.12.

Iduća sedmica je u znaku ambicije, upornosti, ali i melanholije. Biće od svega po malo, a dosade najmanje. Ne znate za koga da se odlučite: vatrenog Lava ili nježnog Jarca. Prihvatite ih obojicu, jer je vaša energija neiscrpna.

Pošto je nervni sistem blago ugrožen, akcenat treba staviti na njega.

Jarac 21.12 – 19.01.

Ovih dana se ponašate u svom stilu. Dopada vam se nešto što druge čini ravnodušnim. Ekscentrično ponašanje i želja za slobodnom akcijom su OK. Nekonvencionalni ste i originalni. Inertni ste, skloni da više pričate nego što radite. Jedan od razloga je taj što vam se posao kojim se bavite ne dopada. Maštate o nečem primamljivijem.

Vodolija 20.01 – 18.02.

U fazi ste ekspanzije na svim poljima. Jedino strah od gubitka može pokvariti dobro raspoloženje. Na nov način pristupate ljubavi. Ne opterećujete se glupostima, jer ste harmonični, prvenstveno sami sa sobom. Okolnosti su vam naklonjene. Iskoristite ih. Pošto ste svjesni da je okruženje daleko od idealnog, distancirate se.

Ribe 19.02 – 20.03.

Trenutno vam je najpotrebniji provod. Tek kad budete aktivni učesnik veselja, shvatićete da treba više pažnje da posvetite druženjima i koktelima. Nudi vam se privlačno zaposlenje, lijepo i unosno. Prosto nevjerovatno da to postoji. Za sada ste još u fazi planiranja i pregovora. Ništa konkretno.

(Vijesti.ba)

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close