Visoko

SDP Visoko: Jasmina Zubić se zahvaljuje biračima i prijateljima

Poštovani birači, dragi prijatelji,

Nakon prebrojanih svih glasova i objavljivanja preliminarnih rezultata od strane CIK-a, sretna sam da mogu, u svojstvu Predsjednice OO SDP BIH Visoko, zvanično objaviti da je SDP u Visokom druga stranka po broju osvojenih glasova na svim nivoima. Ta je činjenica još značajnija jer ste svjesni sa kakvim se podvalama, lažnim optužbama i opstrukcijama SDP suočava u Visokom od lokalnih izbora 2016. godine. Ponosna sam da ste, uprkos svemu, prepoznali iskren i predan rad svih časnih i odanih članova SDP-a u Visokom, te da ste našim kandidatkinjama na ovim izborima dali snažnu podršku.
Koristim ovu priliku da vam se svima zahvalim i u svoje lično ime jer ste me izabrali za vašeg predstavnika u Predstavnički dom Parlamenta Federacije i za period 2018-2022. Posebno me raduje činjenica da sam ostvarila ukupno 2414 glasova (592 glasa više u odnosu na Opće izbore 2014. godine), što potvrđuje da sam opravdala vaše povjerenje u proteklom mandatu.
Obećavam da ću i u narednom periodu nastaviti dosadašnji kontinuiran i predan rad.
Na neprimjerene i ponižavajuće objave i optužbe na moj račun u toku predizborne kampanje nisam reagovala jer sam vjerovala da će pobijediti pravda i istina. Vi ste o tome dali pravi sud jer ste svojim glasovima upravo to i potvrdili (kako za mene – tako i za protukandidate koji su se služili lažima i obmanama). Na tome sam vam posebno zahvalna!
Pozivam sve stanovnike Bosne i Hercegovine na saradnju, da zajedničkim idejama i aktivnostima radimo na izgradnji sistema i države Bosne i Hercegovine u kojem će svi građani ostvarivati jednaka prava bez obzira kojem narodu pripadaju i u kojem dijelu BiH žive.
Još jednom se zahvaljujem vama, dragi sugrađani, na ukazanom izuzetnom povjerenju (1921 glas), te vas podsjećam da je kancelarija SDP-a i dalje otvorena utorkom i subotom od 11-13h i pozivam na saradnju.
Kao i do sada, možete me uvijek kontaktirati i direktno putem moje zvanične Facebook stranice.
Srdačno vas pozdravljam,
Vaša Jasmina
OO SDP BiH Visoko
Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close