Savršen muškarac – mit ili stvarnost?

U moderno doba su i žene izgubile iluzije, pa muškarce prihvaćaju i s tim manjim greškicama i zadovoljne su, realno prihvaćajući nedostatke muškarca

Postoji li princ na bijelom konju iliti savršen muškarac? Iako još uvijek ima romantičnih dušica koje će reći da postoji, britanski znanstvenici koji su proveli istraživanje na 2 tisuće žena tvrde da nema, jer su svoje jače polovice u prosjeku ocijenile kao 69 posto savršene.

Tek toliko da znate, bodovi su se oduzimali za sve greškice koje muškarci redovito čine, poput ostavljanja daske u WC-u podignutom, čarapama na svim mogućim mjestima i slično, tako da je gornja brojka u principu najbolje što možete očekivati.
No, u moderno doba su i žene izgubile iluzije, pa muškarce prihvaćaju i s tim manjim greškicama i zadovoljne su, realno prihvaćajući nedostatke muškarca s kojim odluče ući u dugotrajnu vezu ili brak.

Glavni zaključak istraživanja tako je činjenica da ženama niti jedan muškarac ne može biti savršen, pa posljedično takav muškarac ne postoji, prenosi Metro – portal.hr.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close