Saradnja Vučića i Muhameda el Abara je prevara veka: Pogledajte kako je opljačkao druge zemlje! FOTO

Lažne građevine Muhameda el Abara nicale su po svetu kao pečurke – a nijedna nije ni započeta. Zbog njega su mnogi završili u zatvoru, između ostalih i ministar policije Indije. Pogledajte sve lažne projekte ovog čoveka.

Investitor Muhamed el Abar, investitor “Beograda na vodi”, poznat je celom svetu po svojim prevarama!

Mediji već mesecima prenose grandiozne ideje o ovom projektu i veličaju investitora Muhameda el Abara.

Tako je premijer Srbije rekao da zemljište na kojem će biti izgrađen Beograd na vodi neće menjati vlasnika, već da će biti dat u zakup na određeni broj godina, a investitor tog projekta Muhamed Alabar rekao je da će projekat biti realizovan u saradnji sa domaćim arhitektama.

Vučić je rekao da će Beograd uložiti u rašćišćavanje prostora Savskog amfiteatra oko 200 miliona evra, a možda i manje.

Još je zanimljivije što “investitor” istu ploču vrti svuda. Ovo je najavljivano u Srbiji:

Premijer je rekao da će arapski investuitior uložiti više od tri milijarde, a možda, čak, i četiri milijarde evra i da će u skladu sa investicijom biti podeljen i profit.

Upitan da prokomentariše pad akcije kompanije Arabtek iz Dubajia za 50 odsto, Vučić je rekao da je vrednost te kompanije, čak, umanjena. On je, naime, objasnio da je njena vrednost i dalje viša od deset konsolidovanih budžeta Srbije.

A istu priču je prodavao u Kurdistanu! Ovo je projekat “Erbil”, čiji je početak gradnje Muhamed el Abar najavio za 2013. godinu, pritom obećavši i 35.000 radnih mesta!

Ovako su premijer Kurdistana i Muhamed el Abar gledali maketu njihovog grandioznog projekta:

A danas je od silnih investicija ostao samo bilbord usred pustinje:

Njihova maketa:

Od svega je ostalo samo ovo – stari salon automobila pretvoren u sedište Al Abarove kompanije:

 

Ovo su obećanja data kurdistanskom narodu

I to nije sve, ovaj “investitor” je uspeo da “zavrne” i Pakistan. Naime, kako piše “Arabianbusiness.com”, Muhamed el Abar, u Karačiju je obećana gradnja projekta “Crescent Bay” za jul 2008. godine, i to je bio samo deo njegovih milionskih “ulaganja” u ovu zemlju.

Naime, investitori su prestali da plaćaju rate za svoja zemljišta, pa je Muhamed pokušao da prekine gradnju, u čemu ga je sprečila vlada Pakistana, i tvrdi da nije odustao od gradnje, već je samo odložio projekat zbog finansijske krize, te da će uskoro početi sa izgradnjom.

To opet nije sve – u Indiji je, prema pisanju tamnošnjeg “IndiaTimes”-a, 2011. godine optužen zbog kriminalnog udruživanja, prevare i falsifikata. Kako piše “track2realty.com” vlada Amarindera Singhua Indiji je znala da je gradnja “Commonwealth Games” u gradu Mohali (Pandžab) nelegalna i lažna, ali nisu smeli da reaguju jer je Muhamed imao čvrste veze sa svim političkim moćnicima. Na konto toga je i prevario 560 kupaca stanova a vlasnicima zemlje nije dao ni dinar još od 2006. godine. Ministar unutrašnjih poslova indijske države Andhra Pradesh uhapšen je zbog saradnje sa ovim prevarantom!

Da li ista sudbina čeka i Srbiju?

dnevno.rs

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close