BiHPolitikaZDK

Sabahudin – Hudo Sinanović, kandidat za Skupštinu ZDK

Drage komšije i prijatelji,

Prije nekoliko dana zvanično je počela kampanja za Opće izbore 2022. godine. Jedan sam od kandidata za Skupštinu Zeničko-dobojskog kantona pod rednim brojem 4. ispred stranke Savaz za bolju budućnost BiH.

Moj cilj nije da vam kroz kampanju dajem obećanja koja ne mogu ispuniti, nego da svoje planove, koje želim ostvariti kao član Skupštine, predstavim na što bolji način. Ne mogu vam obećati promjenu koja će se desiti “preko noći”, jer ona ne zavisi samo od mene, ali znam da ću biti promjena u Skupštini koju treba i želi naš kraj.

Želim biti vaš glas, glas običnih građana, koji žele promjenu u lokalnoj zajednici, ali i cijelom Zeničko-dobojskom kantonu.

Mnogi od vas me poznaju kroz moj poslovni i društveni angažman. Dugogodišnji sam aktivista koji djeluje ne samo u Doboj Jugu, nego i u Tešnju, Maglaju, Zavidovićima, Žepču, Doboju, ZE-DO kantonu, ali i cijeloj BiH, gdje sam učestvovao u mnogim projektima važnim za lokalnu zajednicu.

Neću vam obećati ono što ne mogu ispuniti, ali vam obećavam da ću kao i do sada biti čovjek od riječi, jednako učestvovati u humanitarnom radu, biti posvećen lokalnoj zajednici, dostupan svim građanima ZDK, opravdati povjerenje koje ste mi do sada davali i nadam se da ću ga imati i 2. oktobra.

Sabahudin (Hudo) Sinanović

Kandidat za Skupštinu ZDK

SBB BiH

Sabahudin Hudo

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close