-TopSLIDEFutsalSportVisoko

“Ša Ma Stari” pobjednici turnira “Futuro Futsal Kup Hadžići 2020”

Nakon Čengić Vile ekipa “Ša Ma Stari” je osvojila turnir “Futuro Futsal Kup Hadžići 2020”. Naime ekipa se izvrsno snalazila u Hadžićima, polufinale je moglo biti kobno, ali na svu sreću na penale su prošli uz pomoć sigurnih izvođača Medijana i Haseta, te naravno golmana Čunjala koji je uspio odbraniti dva penala.

Nakon te utakmice uslijedilo je veliko finale. Finale protiv ekipe Zamm MC nije počelo bajno dvije ogromne greške golmana Čunjala su ih koštale dva gola, nakon toga ekipa je uspjela smanjiti na 2-1. Nedugo nakon toga primili su gol za 3-1, pred sami prvog poluvremena postigli su pogodak za 3-2. Drugo poluvrijeme počinje žestoko presing i dominacija je urodila plodom, izjednačili su 3-3.

U toku dalje utakmice se dominacija terenom nastavlja i pobjednosni gol postiže Lemeš, koji na kraju uzima i individualnu nagradu najbolji igrač turnira. Dok je individualnu nagradu za golmana turnira proglašen Čunjalo Harun.

Ovaj put ekipa je igrala u sastavu sa Čunjalo Harunom , Faris Hasić, Eldar Hasandić , Faruk Lemeš, Haris Lojo, Said Prolaz, Hamza Hadžimehanović, Melvin Medijan, Afan Limo te Zeid Bosnić. Ekipa je igrala pod pokroviteljstvom @hookahloungemagija

“Veliko hvala momcima koji su nas pratili sve vrijeme što naši iz Visokog, što i momci iz Hadžića gdje nam nije izostala podrška s tribina. Još jednom veliko hvala @hookahloungemagija , Sulji Džeki koji nam je sve obezbijedio, a naše je bilo da odradimo turnir najbolje što možemo što smo naposlijetku učinili. Drugi za redom osvojen turnir odašilje fenomenalnu sliku o našem kolektivu koji će nadam se sve manje i manje kuburit s parama,prevozom jer dokazali smo da momci iz Visokog bivaju strah i trepet gdje god da dođu.” – izjava iz ekipe “Ša Ma Stari”.

samastariofficial

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close