RK Borac: Promovisan kalendar za 2016. – Raj za ženske oči

Dugo najavljivani kalendar RK Borac m:tel za 2016. godinu, za koji je fotografije radio svjetki poznati fotograf Stpehan Lupino, danas je konačno ugledao svjetlo dana.

Na zvaničnoj promociji, održanoj u Konzum Family Centru Banja Luka, pred brojnim navijačima i prijateljima banjalučkog velikana, direktor marketinga m:tela, generalnog sponzora Borca, Đorđe Mišić, istakao je odličnu saradnju koju ova kompanija ima sa osvajačem duple krune u BiH.
– Samo ime naše kompanije u nazivu kluba govori koliko je dobra saradnja koju imamo sa RK Borac, koji nas nikad nije iznevjerio. Njihovim uspjesima najbolje svjedoče klupski rezultati jer je Borac uvijek najbolji u svim takmičenjima u Bosni i Hercegovini – napomenuo je Mišić.

Nakon toga, osvrnuo se i na rad Stefana Lupina.
– Moj svjetonazor je takav da “norme postoje da bi se rušile”, ali moram da priznam da bih više volio da u kalendaru ima i djevojaka. Jedno je sigurno, banjalučke dame će biti jako zadovoljne kalendarom – smatra Mišić.

Direktor maloproidaje Konzuma za regiju Banja Luka, još jednog sponzora RK Borac m:tel, Miroslav Kokot, govoreći o kalendaru, kazao je da “slike govore više od 1.000 riječi”, ali i najavio nastavak saradnje sa “crveno–plavim”.
– Konzum će i dalje podržavati RK Borac i uopšte sport, a uvjeren sam da će banjalučki klub u budućnosti nastaviti sa još većim uspjesima – izjavio je Kokot.

Da rad na kalenadru nije bio uvijek jednostavan, jer su se konstanto preplitali umjetnički zahtjevi Stephana Lupina s jedne strane i spremnost igrača da ispune sve fotografove želje s druge strane, potvrdio je direktor RK Borac m:tel, Vladimir Branković, koji je sebe u toj situaciji označio kao “tampon zonu”.
– Na kraju je posao uspješno okončan i svi su oduševljeni krajnjim proizvodom. Moram iskreno da se zahvalim igračima, koji su “stoički” izdržali sve Lupinove zahtjeve, kao i slavnom fotografu. Posebno hvala našim sponzorima, navijačima i svima koji na bilo joji način podržavaju RK Borac na putu ka starim stazama slave – naglasio je Branković.

Poseban doprinos današnjoj promociji dao je banjalučki pjesnik, Miladin Berić, koji je samo za ovu priliku napisao pjesmu posvećenu RK Borac m:tel, u kojoj je pokušao da obuhvati sve uspjehe “crveno–plavih” u skoro sedam decenija postojanja, sa posebnim osvrtom na aktuelni sastav.
– Nadam se da se niko neće uvrijediti mojom pjesmom, jer se u njoj nisu našle baš sve legende kluba. Jednostavno, nisam ih mogao sve uklopiti u stihove – iskreno je poručio Berić.

Nakon zvaničnog dijela, RK Borac m:tel nagradio je 30 najbržih navijača sa kalendarima, koje su potpisivali igrači.

Cijena kalendara, koji će, sigurni smo, posebno zaintrigirati ženski dio naše puiblike, biće 10 KM, a već od danas ga možete kupiti u Knjižari STYLOS u Gospodskoj ulici, Knjižara KECKOM, Ravnogorska 24 (Nova Varoš), a uskoro i u KONZUM Family Centru Banja Luka i kioscima Lafka FDBL.

Takođe, kalendar možete naručiti i direktno na mail: [email protected] ili na našoj Facebook stranici, koji ćemo vam dostaviti poštom.

Promociji, osim centralnih figura kalendara – prvotimaca Borca m:tel, prisustvovali su i članovi stručnog štaba i Uprave kluba, predstavnici sponzora i, naravno, navijači banjalučkog velikana.

Pored igrača i uprave RK Borac mtel, Stefana Lupina i naših sponzora, posebnu zahvalnost dugujemo Zorici Đukić, Stankici Stojanović, Aleksandru Arsenović i Maji Bundalo koji su aktivno učestvovali na organizaciji i izradi ovog kalendara.

Ovom promocijom ne završavaju se marketinške aktivnosti koje RK Borac m:tel planira realizovati u 2015. godini, jer su već za narednu sedmicu predviđena nova iznenađenja kojima će obradovati sve navijače.

 

 rkborac.rs.ba
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close