Riješite se bolova u leđima

Oni koji su probali ovaj recept kažu da su nakon samo tjedan dana uzimanja ovog pripravka bolovi jednostavno nestali.

Oni koji često pate od ukočenog vrata i bolova u leđima dobro znaju koliko to može biti naporno i mučno. Mi vam predstavljamo recept koji će “popraviti” vaše zglobove i održati ih u dobroj kondiciji, a istovremeno vam može pomoći da se riješite bolova u leđima.

Jednostavno je i jeftino!

U najbližoj prodavaonici kupite 150 grama jestive želatine, one koju inače koristite za kolače. Ova doza će vam biti dovoljna za mjesec dana.

Navečer stavite dvije ravne žličice u četvrt čaše hladne vode, promiješajte da se sve grudice razbiju i ostavite da stoji do jutra.

Tijekom noći želatina će nabubriti i pretvoriti se u žele i tu masu pojedite na prazan želudac. Nećete pokvariti djelovanje ako je pomiješate sa sokom ili jogurtom ili dodate malo šećera ili meda.

Oni koji su probali ovaj recept kažu da su nakon samo tjedan dana uzimanja ovog pripravka bolovi jednostavno nestali. Vi ga konzumirajte mjesec dana, a zatim napravite pauzu od šest mjeseci i nakon toga ponovite cijeli postupak.

Na ovaj način ćete doslovno “podmazati” svoje zglobove.

Želatina je proizvod životinjskog podrijetla koji se dobiva hidrolizom kolagena ili iz goveđih kostiju. Ovaj pripravak, ne samo da oporavlja zglobove i kosti, već održava i zdravu kožu, povećava mentalnu stabilnost, metabolizam i poboljšava kvalitetu i rast kose i noktiju.

Izvor: Magazin.ba / Dnevno.hr

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close