Renzo Daviddi, Zamjenik šefa Delegacije EU u BiH posjetio Općinu Kiseljak

Općinu Kiseljak u ponedjeljak 21. siječnja 2013. godine posjetili su Renzo Daviddi, Zamjenik šefa Delegacije EU u Bosni i Hercegovini,  Roland Gilles, veleposlanik Francuske u Bosni i Hercegovini,  Emanuela Suprowicz, otpravnica poslova Veleposlanstva Poljske u Bosni i Hercegovini,  Jean-Pierre Biebuyck, šef  Diplomatskog ureda Belgije u Bosni i Hercegovini.

U uredu načelnika Općine Kiseljak, Mladena Mišurića-Ramljaka upriličen je sastanak, gdje su Delegacija EU i diplomate iz zemlje članica EU,  imali  priliku upoznati se sa stanjem u Općini Kiseljak, kako političkim i ekonomskim  tako i gospodarskim bitnim značajkama za ovu općinu.

Nakon sastanka u Vijećnici općine Kiseljak Delegacija EU dala je  izjavu za medije, zahvalivši se načelniku na organiziranoj posjeti.

Njihov posjet bio je prilika kako bih se o europskim integracijama razgovaralo sa lokalnim vlastima, te im je cilj a i želja upoznati se sa realnošću svih gradova u BiH.

Kazali su kako izgradnja koridora 5C i razvoj infrastrukture općini Kiseljak može donjeti samo pozitivne učinke i povezati ih sa Europom.

www.magazinplus.eu – Općina Kiseljak

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close