LifestyleShowbiz

Raspad novinarstva je pri kraju

RASPAD NOVINARSTVA JE PRI KRAJU:
Gost emisije na CNN-u okrivio Trumpa za CNN-ovo stalno objavljivanje potpuno lažnih vijesti

Ostavština medija trenutno u svijetu je potpuno urušavanja istih iz dana u dan

CNN, ABC News, WashPost i New York Times su danas rutinski zatečene u namjernom objavljivanju lažnih vijesti, i nema više razumne osobe koja vjeruje svemu što oni kažu.

Kao samo jedan primjer od mnogih, CNN je u zadnjih par godina uhvaćen u većini epskih lažnih vijesti koje smo uspjeti vidjeli … te i oni i dalje odbijaju u potpunosti priznati objavu potpunih laži.

No, sve ove “greške” su upravo razlog zbog kojeg bi trebali vjerovati lažnim vijestima i onome što je još ostalo od mainstream medija, kaže CNN-ov gost David Frum.

U doista jadnom i vragolasto zabavnom pokušaju da objasni zašto CNN lažira sve svoje navodne „bombastične” priče o predsjedniku Trumpu, Frum je zapravo rekao u live prijenosu na televiziji CNN:

„Greške (lažne vijesti) su upravo razlog zašto ljudi trebaju vjerovati u mainstream medije …”

Što je više CNN uhvaćen u objavljivanju lažnih vijesti, više povjerenje bi građani trebali imati u CNN

Da, ne boj se, hrabri građani! Što više CNN krivotvori vijesti i objavljuje potpuno neistinite „činjenice” u političke svrhe, to im više trebate vjerovati!

Uostalom, greške samo su se dogodile, rekli smo vam, jer se CNN prilagođavao da bude „fer prema predsjedniku.” Ozbiljno. Opet, Frum naglašava:

„Najgore greške koje su napravile tiskovne organizacije su napravile u svom pisanju o Trumpu i upravo su se dogodile u njihovom energičnom nastojanju da budu fer prema predsjedniku.”

Ne možemo samo tako izmisliti te stvari. Sada kada sve više lažnih vijesti CNN emitira, trebali bi imati dublje povjerenja u tu medijsku kuću, prema Frumu.

A da samo CNN ne objavljuje toliko lažnih vijesti da bio bio „fer” prema predsjedniku Trumpu, ne bi u javnosti bilo toliko lažnih vijesti.

U biti – O, da! – CNN su lažne vijesti i to sve Trumpovom krivicom!

Pogledajte video:

*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

NoviSvjetskiPoredak.com

 

Tags
Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close