-TopSLIDEVisoko

Prljava predizborna kampanja u Visokom ni mrtvima ne da mira

Nakon što je početkom ovoga mjeseca Dinka Omanović, šefica Kabineta gradonačelnice Visokog, objavila status u kojem je “pisala o Esadu Semiću” koji je nosilac liste za Gradsko vijeće SDA Visoko, na isti status svoj komentar je ostavila supruga preminulog Samira Mike Skopljaka koji se spominje u tom statusu.

Naime, šefica Kabineta gradonačelnice Visokog je napisala sljedeće:

Ubrzo nakon objave statusa, isti je komentarisala Mirela Skopljak, supruga nedavno preminulog Samira Mike Skopljaka koji se spominje u navedenom statusu, te napisala sljedeće:

“Dinka Omanović, zovem se Mirela Skopljak, supruga Samira Mike Skopljaka. Na dan kada je preselio moj suprug vi ste objavili tekst u kojem se navodi da Esad Semić duguje mom suprugu 350.000 KM. Tvrdnje koje ste napisali nisu tačne i ja ne znam otkud vam ta informacija. Esad Semić nije dužan mom suprugu i porodici Skopljak 350.000 hiljada maraka, niti je moj muž spominjao taj iznos. Mislim da je potpuno neumjesno I neljudski, da uvlačite mog rahmetli supruga i moju porodicu u vase politicke netacne izjave. Ako postoje neke nejasnoće mi smo kao porodica kompetentni da ih riješimo, pa vas ljubazno molimo da se ne miješate i ne brinete za porodicu Mike Skopljaka. Gospođo Dinka hvala na razumijevanju.”, napisala je Mirela Skopljak.

Izvor: Facebook

Preuzeto sa visoko.co.ba

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close