Pripreme finalistica izbora Miss Republike Srpske 2014, na prelijepoj planini Kozari

Djevojke su jučer doputovale na prelijepu planinu Kozaru gdje nastavljaju svoje pripreme vezane za izbor miss Republike Srpske 2014. koji se održava 4 juna u Sali Radio televizije Republike Srpske u Banja Luci.

Udobno se smjestile u hotel Monument na Kozari gdje im je priređen svečan doček od strane ljubaznih domaćina hotela Monument uz svečanu večeru prisutni gosti su mogli i popričati sa naj ljepšim djevojkama Republike Srpske.

Inače hotel Monument je smještenu okruženju Nacionalnog parka Kozarana nadmorskoj visini 806m.

Ekološki čista i netaknuta priroda, nudi mogućnost sadržajnogi efektivnog osvježenja kao i značajnog poboljšanja psihofizičkog stanja korisnika.

Hotel raspolaže sa vrhunski opremljene 3 jednokrevetne sobe, 28 dvokrevetnih soba i 11 apartmana TVSAT, TWC, frigobar, telefon, bežični internet i terase. Ukupnog smještajnog kapaciteta 120 ležajeva.

Restoran hotela,kapaciteta do 300 mjesta, nudi zdravu hranu tradicionalne i internacionalne kuhinje, kao i vegetarijansku kuhinju.

Savremeno opremljena kongresna  sala (audio i videotehnika, videobim, flip, čart, govornica, ozvučenje, mogućnost snimanja konferencije, bežićni internet).

Hotel raspolaže sa atraktivnim aperitiv barom,kamin salom,fitnes kabinetom,saunama i terasom sa pogledom na predivne pejzaže Nacionalnog parka.Savremen,elegantani otmjen ovaj hotel zrači mirom i gostoprimstvom .

A naše djevojke će boraviti tri dana u ovom hotelu gdje će do detalja usvršavati koreografiju koja če se razlikovati mnogo više od dosadašnjih koreografija na izboru miss i stoga vas pozivamo da ni u kom slučaju ne propustite diretan prijenos na RTRS u srijedu 4 juna sa početkom u 17h.

www.magazinplus.eu

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close