Predstavnici Policijske uprave u posjeti Općini Visoko

Načelnik Policijske uprave II Šerif Ramović i komandir Policijske stanice Visoko Pušina Fahrudin, posjetili su danas Općinu Visoko i održali radni sastanak s Općinskom načelnicom Amrom Babić.

Načelnik PU II Šerif Ramović ovom prilikom upoznao je Općinsku načelnicu s aktivnostima i programima koje Policijska uprava i Policijska stanica Visoko provode na terenu, te pohvalio dobru saradnju između lokalne vlasti i policije u Visokom.

Novoizabrani komandir Policijske stanice Visoko Pušina Fahrudin prezentirao je stanje sigurnosti i aktualne trendove na području Policijske stanice, te planirane aktivnosti u narednom razdoblju kojima se sigurnost namjerava podići na još višu razinu.

Na kraju radnog sastanka Općinska načelnica izrazila je želju da rad Policijske stanice i svih uposlenika bude još uspješniji, te utvrdila da Policijska uprava Visoko ima stručan i profesionalan kadar koji, uz raspoložive materijalne resurse, garantira da se planirani i zacrtani ciljevi mogu ostvariti.

Na sastanku je usaglašeno da će u budućnosti policija i lokalna zajednica nastojati ostvariti još bolju saradnju u interesu građana općine Visoko.

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close